Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
17. september 2018

Flot åbning af teaterfestival

Lørdag den 15. september  var der åbning af Frederikssund Teaterfestival 2018 på gågaden i Frederikssund. Festivalen blev åbnet af formand for Fritids- og kulturudvalget, Jesper Wittenburg, og herefter viste teatertalentholdet forestillingen Hvor er de unge? En forestilling om indespærrede teenagere, som til sidst brød ud og gjorde opmærksom på deres ret til at være i verden - også med alt hvad der følger med at være teenager.

Længere nede af gaden delte Frederikssund Erhverv brændte mandler og teaterplakater ud, mens vikingerne fik forbipasserende børn til at slås med bind for øjnene, balancere og lave en vikingeudgave af planken. På anden sal på biblioteket var der fyldt af forældre og børn, der lavede smukke teatermasker.

Formand for Fritids- og Kulturudvalget, Jesper Wittenburg, åbnede Frederikssund Teaterfestival 2018.Formand for Fritids- og Kulturudvalget, Jesper Wittenburg, åbnede Frederikssund Teaterfestival 2018.

Teatertalentholdet viser forestillingen Hvor er de ungeTeatertalentholdet viser forestillingen Hvor er de unge?

Vikingerne lavede vikingelege for forbipasserende børn og voksne.Vikingerne lavede vikingelege for forbipasserende børn og voksne.

Maskeworkshop på biblioteket til åbningen af teaterfestival.Maskeworkshop på biblioteket til åbningen af teaterfestival.