Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
28. september 2018

8. X vandt konkurrence til Campusdag XL

Der blev ført mange samtaler mellem skoleelever og virksomheder på Campusdag XL. Men 8. X fra Trekløverskolen afd. Marienlyst var dem, der talte med flest virksomheder, og det gav dem nok point til at vinde konkurrencen for grundskolerne.

Campusdag XL satte fokus på de mange uddannelsesmuligheder, som Campus Frederikssund byder på, men også på de karrieremuligheder, mange af de lokale virksomheder kan tilbyde.

De unge elever fra kommunens 8. og 9. klasser havde derfor rig mulighed for at blive klogere på, hvad de kan komme til at lave i fremtiden. Det kan siges at være værdifuldt i sig selv, men alligevel havde arrangørerne sørget for en ekstra motivation til de unge.

For hver gang en elev havde talt med en virksomhed eller en uddannelse og vist interesse, fik de et armbånd. Og hvert armbånd gav klassen ét point i konkurrencen om, hvem der kunne nå at tale med flest. Derudover havde eleverne mulighed for at deltage i en online quiz, hvor svarene krævede, at eleverne havde talt med virksomhederne. Et rigtigt svar gav et point.

Vinderne af konkurrencen blev 8. X fra Trekløverskolen afd. Marienlyst. Klassen fik i alt 614 point ud af 800 mulige. Præmien var en goodiebag med slik samt en tur for hele klassen i biografen.

Også 8. Y fik en præmie – nemlig en flidspræmie, fordi de viste et godt engagement på dagen. Flidspræmien bestod også af goodiebags.

- Tak for jeres deltagelse. I var nogle af dem, der var rigtig aktive til Campusdagen, og ikke mindst stærke i konkurrencen. Derfor er vinderklassen her i dag. Men Campusdag XL handlede om andet end konkurrence. Den handlede om jeres fremtid, og hvad I skal efter skolen. Forhåbentlig fik I noget inspiration og nogle gode ideer på dagen, sagde Morten Skovgård, formand for Uddannelsesudvalget i Frederikssund Kommune, inden han overrakte præmien til klasserne.

Andenpræmien på dagen gik til 8. C fra Jægerspris Skole. De får overrakt deres præmie i uge 40.

Campusdag XL er en del af projektet FUEL. FUEL sætter fokus på at få flere unge til at vælge og gennemføre en erhvervsuddannelse. FUEL er et samarbejde mellem Knord, Esnord, TEC, SOPU, Frederikssund Erhverv og Frederikssund Kommune.

8.X vandt hovedpræmien i konkurrencen til Campusdag XL. Præmien var en klassetur i biografen.8.X vandt hovedpræmien i konkurrencen til Campusdag XL. Præmien var en klassetur i biografen.