Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

28. september 20188. X vandt konkurrence til Campusdag XL

Der blev ført mange samtaler mellem skoleelever og virksomheder på Campusdag XL. Men 8. X fra Trekløverskolen afd. Marienlyst var dem, der talte med flest virksomheder, og det gav dem nok point til at vinde konkurrencen for grundskolerne.
8.X vandt hovedpræmien i konkurrencen til Campusdag XL. Præmien var en klassetur i biografen.

21. september 201821 nærgenbrugsstationer er nu i drift

Målsætningen om at etablere 23 nye nærgenbrugsstationer i Frederikssund Kommune er næsten nået. Endnu seks stationer er åbnet for borgerne og dermed er det samlede antal oppe på 21.
Skuldelev, Sølvkærvej. Foto: Frederikssund Kommune.

20. september 2018Udvalg lyttede til borgerne

En gruppe borgere fra Dalby mødtes onsdag den 19. september med politikerne fra Udvalget for By og Land i Dalbyhallen. Formålet med mødet var at borgene kunne give input til en række emner, som udvalget arbejder med.
En gruppe borgere i dialog med medlemmer af Udvalget for By og Land. Foto: Frederikssund Kommune.

19. september 2018Hvad synes du om 2 minus 1 vejene?

Frederikssund Kommune er i gang med at evaluere 2 minus 1 vejene i kommunen. Derfor vil vi gerne høre dine erfaringer med denne vejtype.
2 minus 1 vej. Foto: Frederikssund Kommune

18. september 2018Alle timer tæller

Det var hovedbudskabet, da Jobcenter Frederikssund i dag indbød til jobmesse for lokale virksomheder og jobsøgende – en invitation som 270 borgere og 40 virksomheder havde taget imod.
Alle timer tæller når det handler om ledige jobs. Foto Kenneth Jensen.

18. september 2018Hvem skal have Kulturpris 2018?

Nu kan du komme med indstillinger til, hvem der skal modtage årets kulturpris. Kulturprisen uddeles til en lokal borger eller forening, som gør en særlig indsats, der fortjener påskønnelse.
Kulturprisen 2017 blev vundet af Kulhuse Kultur- og Medborgerhus.

17. september 2018Nu er det snart – ORD over FJORD

Nu varer det ikke længe, før Bibliotekerne slår dørene op for læsefestivalen ORD over FJORD og allerede fra den 24. september varmes der op.
ORD over FJORD læsefestival

14. september 2018Virksomheder mødte fremtidens arbejdskraft

Campus i Frederikssund var fredag den 14. september omdannet til en regulær markedsplads på Campusdag XL, hvor virksomheder kunne præsentere sig for både campuseleverne og for 8.-9. klasses elever fra hele kommunen.
Anlægsgartnerfirmaet Gottlieb A/S gør deres hoser grønne overfor de interesserede campuselever. Foto: Steven Rønnenkamp Holst.

13. september 2018Stort fremmøde ved budgetmøde

Borgmesterens budgetforslag for 2019 var emnet for informationsmødet i Valhalla på Kalvøen i Frederiksssund den 13. september. Her benyttede mange muligheden for at få en snak med byrådsmedlemmerne om budgettet.
Over 200 borgere mødte frem ved borgermødet om borgmesterens budgetforslag 2019.