Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
28. november 2018

Nyt system kan give ventetid

Den 3. september i år tog ældreområdet i Frederikssund Kommune et nyt it-system i brug. Det nye system skal blandt andet gøre det nemmere for medarbejderne at arbejde tværfagligt med borgerens mål og dermed give borgeren et sammenhængende tilbud.

Det nye system bliver indført hos Myndighed, omsorgscentrene, døgnplejen og sygeplejen, daghjemmet og rehabiliteringsafdelingen samt træningsområdet. Medarbejderne er godt i gang med det nye system, men implementeringen betyder, at borgerne kan opleve forlænget sagsbehandlingtid eller evt. ventetid ved telefonisk henvendelse.

- Vi har store forventninger til det nye it-system, som vil give mulighed for et fælles udgangspunkt for borgerens pleje og omsorg på tværs af faggrupper. Indførelsen af det nye system betyder imidlertid nye arbejdsgange for medarbejderne samt at de i en periode skal håndtere både det nye og det gamle system sideløbende, forklarer Klaus Godsk Kolberg, der er chef for Center for Voksenstøtte og Rehabilitering i Frederikssund Kommune.

Det nye it-system bliver implementeret, fordi KL har stillet krav til alle landets kommuner om at dokumentere på en ny måde. I den forbindelse har Frederikssund Kommune valgt at udskifte det gamle CSC Omsorgssystem med et nyt ved navn Cura.

Fingre på tastatur. Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund kommune.

Foto: Kenneth Jensen, Frederikssund Kommune.