Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
19. november 2018

Julemarked på Højagergaard

Lørdag den 24. og søndag den 25. november 2018 fra kl. 10.00 til 15.00 inviterer AKUcenter Højagergaard indenfor til årets julemarked. Markedet byder igen i år på alt fra julestjerner til keramikengle og fuglekasser.

4.000 julestjerner og andet godt til jul

Gartneriet har igen i år produceret 4.000 julestjerner  plus mængder af juledekorationer, amaryllis, gravpynt og gran til den helt rigtige pris.

Værkstedet for Kreativ produktion har lavet søde keramikengle, snemænd, nisser, masser af mus og pynt til både juletræet og havens krukker, samt smykker i porcelæn og stentøjsler.

Snedkeriet viser inspiration til foråret, hvor man blandt andet har bord/ bænksæt, ølkasser, fuglekasser, spækbrætter og et bredt udvalg af højbedskasser til salg.

Lidt godt til ganen

I løbet af de to dage vil køkkenet trakterer med gløgg, æbleskiver, kaffe og te, og de sælger også syltetøj, asier og rødbeder.

 Ølsnedkeren fra det tidligere mejeri i Gørløse kommer med dejlig juleøl på både fad og flaske, og mandelvognen kommer og rister mandler.

Om Højagergaard

Du finder AKUcenter Højagergaards på Højager 20 i Slangerup. Når du ikke forbi til julemarkedet, så har gårdbutikken dagligt åbent mandag til torsdag fra kl. 8.00 til 15.30 og fredag fra kl. 8.00 til 13.00.

Højagergaard er en gammel landbrugsejendom, der gennem tiderne har haft mange forskellige funktioner; landbrugsskole, revalideringsinstitution, og de seneste mange år beskyttet værksted under Frederikssund Kommune. Centeret har blandt andet til formål at skabe rammer og vilkår for beskyttet beskæftigelse, så personer med nedsat funktionsevne gennem produktivt arbejde kan fremme personlig udvikling og ligestilling, få øget selvværd og følelse af livskvalitet.

AKUcenter Højagargaard med juleudsmykning, indhyllet i sne.AKUcenter Højagargaard med juleudsmykning, indhyllet i sne.