Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
26. november 2018

Erfaren leder bliver ny chef for Center for By og Landskab

Det bliver den 55-årige Mads Lindberg Christiansen, der bliver ny chef for Center for By og Landskab i Frederikssund Kommune. Han kommer fra en lignende stilling i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Mads Lindberg Christiansen kan den 3. januar 2019 sætte sig i chefstolen i Center for By og Landskab i Frederikssund Kommune. Han kommer fra en chefstilling i Lyngby-Taarbæk Kommunes Center for Miljø og Plan, og har tidligere varetaget lederstillinger i blandt andet Hillerød Kommune, Civilretsdirektoratet og Miljøministeriet.

Mads Lindberg Christiansen er uddannet forstkandidat i 1994 og har siden da gennemført en række kurser og videreuddannelse inden for blandt andet sagsbehandling, forhandlingsteknik og ledelse. Han har i sin karriere blandt meget andet arbejdet med ledelse af letbaneprojektet i Lyngby-Taarbæk Kommune, affaldsplanlægning, analyse og planlægning af vejprojekter i byudviklingsområder samt haft ledelsesansvar i offentlige institutioner gennem de seneste 15 år. Han har derfor omfattende erfaring med opgaver inden for planlægning, myndighed, drift, økonomistyring, organisationsudvikling samt betjening af det politiske niveau.

- Jeg glæder mig over, at vi er lykkedes med at få en erfaren og kompetent ny centerchef. Dermed er vi endnu bedre klædt på til at løfte det høje ambitionsniveau Frederikssund kommune har, udtaler Kristian Nabe-Nielsen, der er direktør for Teknik, Erhverv og IT.

Mads Lindberg Christiansens opgave bliver blandt andet at medvirke til at realisere de politiske ambitioner på området og Frederikssund Kommunes vision som en stærk og udviklingsorienteret del af hovedstadsregionen. Og han ser frem til at komme i gang med arbejdet:

- I Frederikssund Kommune er der en ny fjordforbindelse på vej, som vil skabe bedre forbindelser for borgerne i Hornsherred og samtidig får kommunen en station i Vinge. Sammen med Frederikssunds øvrige udvikling vil dette give yderligere potentiale og udviklingsmuligheder for hele kommunen, hvilket jeg glæder mig til at blive en del af og samarbejde om.
Frederikssund kommune er ikke ”nyt land” for mig. Jeg er født og opvokset i Stenløse, og jeg var ofte med mine forældre til vikingespil. Som barn tog vi til Kulhuse for at bade, og som stor dreng sad jeg på bakken til den første Kalvø-rock. I min studietid arbejdede jeg på Topsil. Jeg er derfor både stolt og glad over, at jeg i samarbejde med medarbejdere i centeret og i den øvrige administration skal arbejde videre med at udvikle Frederikssund Kommune, siger Mads Lindberg Christiansen.

Den nye centerchef skal, i samspil med direktøren for Teknik, Erhverv og IT, stå for den overordnede og strategiske ledelse af by- og landskabsområdet, som har ca. 35 medarbejdere.

Mads Lindberg Christiansen.Mads Lindberg Christiansen.