Frederikssund Kommunes logo
26. marts 2018

Næste arrangement om det gode seniorliv

Hvis du er fyldt 75 år i perioden 1. september 2017 til 22. februar 2018, er du inviteret til et arrangement med temaet ”Det gode seniorliv”. Du er velkommen til at tage en ledsager med.

Invitationen er sendt til din e-boks. Er du ikke er tilmeldt e-boks, har du fået invitationen pr. brev.

Tilmelding senest den 5. april

Det kommende arrangement foregår torsdag den 12. april 2018 kl. 14 – 16 i Skibby Ældre- og Aktivitetscenter, Nyvej 7 B, 4050 Skibby.

Tilmelding skal ske via e-boks. Du kan også ringe på telefon 47 35 22 08 mandag og onsdag kl. 11 – 14.

God grund til at deltage

Sundhedsfaglige medarbejdere fra Kommunen vil fortælle om, hvad du selv kan gøre for at bevare det gode seniorliv. Du vil møde inkontinenssygeplejersken, forebyggelseskonsulenten og fysioterapeuten. Vores værter fra Skibby Ældre- og Aktivitetscenter vil fortælle om centerets tilbud, og efter arrangementet er der rundvisning på stedet.

Kommunen byder på kaffe, the, kage og frugt.

Forebyggende tilbud

Arrangementet ”Det gode seniorliv” er et nyt tiltag. Frederikssund Kommune vil afprøve, om det er et godt alternativ til et eventuelt besøg i hjemmet af en forebyggelseskonsulent.

Hvis du er i en svær situation af fysiske, psykiske eller sociale årsager, så har du mulighed for at få et forebyggende hjemmebesøg i stedet for at deltage i arrangementet. Besøget varer en time, og det er en sygeplejerske, der kommer og taler med dig om din trivsel og sundhed.

Hvis du har behov for et besøg, kan du ringe på telefon 47 35 22 08 mandag og onsdag kl. 11 – 14.