Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for marts 2018

26. marts 2018Næste arrangement om det gode seniorliv

Hvis du er fyldt 75 år i perioden 1. september 2017 til 22. februar 2018, er du inviteret til et arrangement med temaet ”Det gode seniorliv”. Sidste frist for tilmelding er den 5. april.
Diætist Jannie Stryhn deler lagkage ud ved arrangement om det gode seniorliv på Tolleruphøj den 14. marts 2018. Foto Erik Zangenberg

26. marts 2018Vinder fundet i lokalt MGP

Det blev sangen ”Venner”, der løb med sejren, da der blev holdt Melodi Grand Prix på Trekløverskolens afd. Græse Bakkeby SFO.
Vinderne af MGP 2018 blev Ida, Malou, Simon H, Frederik og Victor fra 3.E.

23. marts 2018Columbus stævner ud

Selv om det måske ikke helt føles sådan endnu, så siger kalendere at det forår. Derfor starter M/F Columbus sin sejlads den 29. marts 2018.
M/F Columbus i Kulhuse Havn. Foto: Kenneth Jensen.

23. marts 2018Erfaren chef bliver ny familiechef

Det bliver den 51-årige Søren Ethelberg, der pr. 1. maj 2018 starter som Familiechef i Familieafdelingen i Frederikssund Kommune.

22. marts 2018Evaluering af forløb om Vinge Centrum

Byrådet har på sit møde 21. marts behandlet en redegørelse, der evaluerer forløbet frem mod, at forhandlingerne om en endelig aftale om etablering af Vinge Centrum blev indstillet. Byrådet gav bemærkninger til evalueringen, og med de bemærkninger tog Byrådet evalueringen til efterretning.

22. marts 2018Sådan vil en konflikt påvirke Frederikssund Kommune

Der er varslet strejke og lockout på det kommunale område i forbindelse med de sammenbrudte overenskomstforhandlinger. Hvis den varslede konflikt træder i kraft, betyder det, at der ikke kan opretholdes normal drift på en række områder. Her kan du få et overblik over en eventuel konflikts betydning for de kommunale tilbud.
Konfliktvarsel - mørkeblå.jpg

20. marts 2018Nye genbrugsbeholdere over hele kommunen

Inden længe bliver det meget nemmere for borgerne i Frederikssund Kommune at aflevere op til seks typer affald. Nu kommer der nemlig nye genbrugsbeholdere 23 steder i kommunen.
Visualisering af de nye genbrugsbeholdere, som de vil tage sig ud ved Brugsen i Jægerspris.

20. marts 2018Infrastruktur på dagsordenen

Tirsdag besøgte to folketingsmedlemmer Frederikssund Kommune for at se nærmere på udviklingen i Vinge og byggeriet af den nye fjordforbindelse.
Besøg i Vinge. Fra venstre Tina Tving Stauning (S), John Schmidt Andersen (V), Pia Adelsteen MF (DF), Kim Christiansen MF (DF), Michael Tøgersen, Kristian Nabe-Nielsen og Pernille Krogh.

19. marts 2018Få et røgfrit forår

Bliv røgfri sammen med andre på et rygestopkursus. Næste hold starter den 16. april 2018.
Erantis. Foto kaars

19. marts 2018Færgevej er åben igen

Færgevej i Frederikssund er nu igen åben for gennemkørsel i begge retninger. Vejarbejdet forventes afsluttet omkring udgangen af marts og ny asfalt bliver lagt på i maj.
Færgevej, marts 2018. Foto: Frederikssund Kommune.