Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
18. maj 2018

Kom til kulturfest for alle

Lørdag d. 26. maj klokken 10-22 er der kulturfest i og omkring Kulturhuset Elværket. Der er gratis entré hele dagen undtagen til banko, middag og dans. Se program og køb billetter via Kulturhuset Elværkets, Frederikssund Bibliotekernes eller Kulturhuset Rejsestaldens hjemmeside.

I 2018 har Kulturhuset Elværket, Frederikssund Bibliotekerne og Kulturhuset Rejsestalden indledt et samarbejde, der allerede har resulteret i en lang række fælles arrangementer. Nu fejrer de tre kulturinstitutioner samarbejdet med en stor kulturfest, som byder på 12 timers nonstop kultur. Der er både kultur for den smalle og brede smag og kultur for alle aldre.

Dagen starter klokken 10 med gratis kaffe og brød til de første 100 gæster. Herefter kan du gå på opdagelse blandt de mange arrangementer og kultur- og madboder. Hvis du har gode idéer til kulturen i din kommune, kan du tale med en medarbejder fra Kultur og Fritid eller med kulturinstitutionerne. Du kan smage på lokale fødevarer, bytte to af dine gamle ting ud med to nye fra det bæredygtige bord, lege sjove udendørs lege, være til tegnekoncert med billedbogsforfatter Rasmus Bregnhøi, synge med når Frederikssund Musikskoles kor og Fjordkoret holder sangtime, tage en bus til brobyggeriet, opleve et finurligt og atmosfærisk lydlandskab der bliver til mens du er der, synge sammen med Amin Jensen mens du vinder i banko, spise vidunderlig mad og ikke mindst slå dig løs når Hit it live spiller op til dans.

 Hit it Live spiller op til dansk fra klokken 20.00.Hit it Live spiller op til dans fra klokken 20.00.