Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
29. maj 2018

KOL-café tirsdag den 12. juni

”Hvorfor gavner det at synge, når man KOL?”

Det fortæller musikterapeut Johanne Bøgh Nielsen om. Kom og lyt og bliv guidet til afspænding og opvarmningsøvelser til sang. KOL-caféen er for alle interesserede, og det kræver ikke forkundskaber at deltage.

Tirsdag den 12. juni 2018 kl. 15.30 – 17.30 i kantinen, Nordsjællands Hospital-Frederikssund, Frederikssundvej 30, 3600 Frederikssund

Flere KOL-kor dukker op rundt omkring. Du undrer dig måske og tænker: ”Gavner det min sygdom at synge? Kan jeg overhovedet synge, når jeg har KOL?”

Vi har inviteret Johanne Bøgh Nielsen til at føre os i gennem en spændende eftermiddag. Johanne har i flere år undervist KOL-koret på Nordsjællands Hospital Hillerød, og hun glæder sig til at fortælle, hvorfor det gavner vejrtrækningen at synge.

Bagefter guider hun deltagerne til afspænding og opvarmningsøvelser til sang. Øvelserne bidrager til et friere åndedræt. Afhængig af tiden synger vi nogle fællessange, blandt andet en kanon.

Kom til en hyggelig eftermiddag og tag gerne en pårørende med

Du skal ikke skal have erfaring med sang for at deltage. Bare du har lyst til en hyggelig eftermiddag og til at prøve, om det at synge er noget for dig.

I KOL-caféen kan du også mødes og udveksle erfaringer med andre, der er i samme situation som dig. Og du kan få gode råd af ressourcepersoner inden for KOL-området.

Tilmelding

Mødet er åbent for alle interesserede. Så kom, og tag gerne en pårørende med. Af hensyn til traktementet beder vi om tilmelding. Ring til Henriette Lose på 40 49 06 26.

KOL-caféen er arrangeret i et samarbejde mellem Nordsjællands hospital Frederikssund, Halsnæs Kommune, Frederikssund Kommune og Lungeforeningen.