Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
14. maj 2018

Jobcenteret går på Facebook

Nu bliver det nemmere for ledige borgere og virksomheder i Frederikssund Kommune, der har behov for arbejdskraft at finde hinanden. Det kan nemlig nu ske via den nye Facebookside, som Jobcenter Frederikssund har oprettet. 

Formidling af småjobs

Siden er målrettet småjobs som sæsonarbejde, ferieafløsning, administrative opgaver, kaffebrygning, græsslåning, rengøring, småreparationer mv. Det kan være få timers arbejde om ugen, arbejde i en begrænset periode eller dag til dag-jobs.

-Ved at bruge Facebook kan vi hjælpe både virksomhederne med at finde de rette hænder til mindre opgaver og de borgere, der er tilknyttet Jobcenteret ved at gøre det nemt for dem at finde hinanden. Og småjobs er vigtige, for ofte kan et job på blot få timer om ugen være vejen til at få foden inden for på arbejdsmarkedet, fortæller Job- og Borgercenterchef, Merete Kølln.

Ordinære vilkår

Alle jobs, som formidles via Facebooksiden, er jobs på ordinære vilkår, hvor medarbejderen aflønnes til overenskomstmæssig løn.

Hvis du som virksomhed ønsker at annoncere småjobs via den nye Facebookside, kan du kontakte Jobcenteret på mail: jobcenter@frederikssund.dk

Hvis du som borger ønsker at se ledige småjobs, finder du Facebooksiden her: www.facebook.com/jobcenterfrederikssund.

Både virksomheder og borgere er naturligvis stadig velkomne til at kontakte jobcentret på telefon: 4735 1500 eller på adressen: Torvet 2, 3600 Frederikssund i jobcentrets åbningstid:

Mandag 09.00-15.00
Tirsdag Lukket
Onsdag 09.00-15.00
Torsdag 10.00-17.00
Fredag 09.00-14.00