Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

31. maj 2018Nye mål for Udvalget for By og Land

Frederikssund Kommunes Ad hoc-udvalg har fået nyt navn samt en række konkrete målsætninger for det politiske arbejde. Det besluttede Byrådet på sit møde onsdag den 30. maj.

31. maj 2018Dialog med investorer om Vinge

Frederikssund Byråd har besluttet, at kommunen skal indlede en dialog med alle de investorer, der er interesserede i at investere i udviklingen af Vinge.
Luftfoto af deltakvarteret i Vinge. Foto: Frederikssund Kommune.

30. maj 2018Hvilken strand har det varmeste vand?

Frederikssund kommune måler både badevandstemperaturen og vandkvaliteten hen over sommeren. De første målinger viser en meget fin vandkvalitet og høje temperaturer.
Strand og vand ved Frederikssund en sommerdag.

29. maj 2018KOL- Café tirsdag den 12. juni

Musikterapeut Johanne Bøgh Nielsen fortæller, hvorfor det gavner at synge, når man har KOL. Kom og lyt og bliv guidet til afspænding og opvarmningsøvelser til sang. KOL-caféen er for alle interesserede.
KO- café marts 2017 Foto Henriette Lose

29. maj 20185.A på besøg hos statsministeren

Når man er rigtig dygtig og virkelig forbedrer sine resultater, så fortjener man ros. Det mener statsminister Lars Løkke Rasmussen også, så da han hørte om 5. A fra Fjordlandsskolen afd. Dalby, som sidste år havde en utrolig flot fremgang i de nationale tests i dansk læsning, inviterede han klassen til frokost på Marienborg.
Eleverne fra 5. A fik lov at stille spørgsmål til statsministeren. Foto: Frederikssund Kommune.

28. maj 2018Sporarbejde lukker frederikssundbanen

Fra 1. juni kl. 20.30 til og med 26. august kører der ikke tog mellem Frederikssund og Valby på grund af sporarbejde. Du kan i stedet benytte togbusser, men forvent længere rejsetider end normalt.
Sporarbejde på Frederikssundbanen fra den 1. juni til den 26. august 2018.

26. maj 2018På bustur i Frederikssund Kommune

Der var solskin og højt humør, da cirka 80 nye borgere i Frederiksund Kommune lørdag var på bustur med borgmesteren rundt til kommunens smukke områder og interessante steder.
De cirka 80 borgere steg på bussen ved rådhuset i Frederikssund.

18. maj 2018Kom til kulturfest for alle

Lørdag d. 26. maj klokken 10-22 er der kulturfest i og omkring Kulturhuset Elværket. Der er gratis entré til det meste og masser af spændende aktiviteter.
Hit it Live spiller op til dansk fra klokken 20.00.