Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
6. juni 2018

Sommerfestival i Musikskolen

Lørdag den 9. juni klokken 14-18 er Sommerfestival i Musikskolen ved Kulturhuset Elværket, i telt på Elværkets P-plads og i Frederikssund Kirke.

Musikskolens rytmikhold, kor, ensembler, karruseller, orkestrer og bands og alle Musikskolens lærere står for en hel festival af musik- og livsglæde, når der spilles fire timers uafbrudt musik den 9. juni.

Klokken 14 i Elværkets sal er der Rytmusik, Musikkarrusel, celloensemble, 4-strings Strygerensemble, FM Strygerorkester og klaversolisten David Kølby, foruden velkomsttale, præsentation af alle lærere og fællessang.

Klokken 15 sættes der strøm til i Teltet med Rockkarrusellen og bandsene Kamel, Shuffled Cards, The Furyons, Triple Confusion og Flåede tomater.

Klokken 15.45 starter koncerten i Frederikssund Kirke med orgelsolister, Børnekoret, Juniorkoret, Sing-A Song og T drops, Guitarorkestret, Blokfløjteensemblet og Tværfløjtensemblet.

Klokken 16.30 starter anden koncert i Teltet med Karavane-Karrusellen, Slagtøjsorkestrene Percussion Young Stars og Percussion All Stars og FM Blæserorkester. Og som sædvanligt er det FM Big Band, der afrunder dagen med bigbandmusik, fest og højt humør.

Dagen igennem er der mulighed for at købe forfriskninger og let mad hos Musikskolens Støtteforening.

Kom forbi i løbet af festivalen og mød nogle af de cirka 150 af Musikskolens elever, der vil spille denne dag – det kommer til at swinge - og der er gratis adgang!

Rockkarrusellens elever og deres lærer Peter Ravn under BANDNIGHT. Foto: Sandvær/PriceRockkarrusellens elever og deres lærer Peter Ravn under BANDNIGHT. Foto: Sandvær/Price