Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
29. juni 2018

Lokalplan for Kultur- og Havnebad i høring

Forslaget til lokalplan for området ved det nye Kultur- og Havnebad i Frederikssund sendes i høring i 12 uger.

Byrådet godkendte på sit møde onsdag 27. juni, at forslaget til lokalplan for det område, der får forbindelse til Kultur- og Havnebadet, sendes i høring. Høringsperioden varer frem til 21. september, så der er god tid til at indsende høringssvar – også på den anden side af sommerferien.

Lokalplanen er en forudsætning for, at der kan anlægges et badeanlæg med adgang fra molen på Sydkajen. Kommunen kan ikke i en lokalplan fastlægge bestemmelser for arealer på søterritoriet, hvor Kystdirektoratet er myndighed. Arealet i fjorden er alligevel taget med i lokalplanen, så det kan ses, hvordan vandarealerne er tænkt udnyttet, og hvordan Kultur- og Havnebadet forbindes med havnepromenaden.

Kultur- og Havnebadet vil byde på badeområder til glæde for sommer- og vinterbadere samt arealer til omklædning, sauna, solbadning, naturundervisning m.m.

Lokalplanen giver mulighed for at opføre bebyggelse til café, kiosk, ishus, kaffebar, pølsevogn eller lignende på havnepromenaden med et samlet areal på maksimalt 40 m2. Området må anvendes til ophold med grillfaciliteter, borde og bænke og en broforbindelse til Kultur- og Havnebadet.

Se tidligere nyhed om hvordan Kultur- og Havnebadet kommer til at se ud.

Kultur- og havnebad indefra. Illustration:  Christensen og Co.Kultur- og havnebadet set indefra. Illustration: Christensen og Co.