Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
8. juni 2018

Besøg Vestforbrænding

Onsdag den 6. juni besøgte Teknsik Udvalg Vestforbrænding i Glostrup. Her holdt udvalget sit møde og fik derefter en rundvisning på anlægget, der er Danmarks største forbrændingsanlæg. Udvalgsmedlemmerne hørte blandt meget andet om erfaringerne med driften af de tre genbrugsstationer i Frederikssund Kommune i hhv. Skibby, Jægerspris og Frederikssund.

Besøg Vestforbrændingen

Men det er ikke kun politikere, der kan komme på besøg hos Vestforbrænding i Glostrup. Sidste torsdag i hver måned holdes der åben besøgsaften, hvor alle interesserede borgere kan møde op og få mere at vide om, hvordan affaldet håndteres. Besøget inkluderer også en rundvisning, og næste gang er den 28. juni. Tilmelding er nødvendig på Vestforbrændings hjemmeside.

Fakta

Vestforbrænding står for indsamling og håndtering af affald fra borgere og virksomheder og rummer Danmarks største forbrændingsanlæg. Vestforbrændingen er Danmarks største affaldsselskab og er ejet af 19 kommuner i hovedstadsområdet herunder Frederikssund Kommune.

Medlemmerne af Teknisk Udvalg får - iført sikkerhedshjelme og gule veste - en orientering om Vestforbrændings aktiviteter.Medlemmerne af Teknisk Udvalg får - iført sikkerhedshjelme og gule veste - en orientering om Vestforbrændings aktiviteter. Foto: Michael Tøgersen.