Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

30. juni 2018272 studenter indtog byen

Så mange unge har fredag den 29. og lørdag den 30. juni fået studenterhue på efter veloverstået STX, HHX, EUX eller HF-eksamen i Frederikssund.
Forventningsfulde handelsstudenter. Foto: Kenneth Jensen.

29. juni 20183600 Street Fun gør eftermiddagen sjovere

Brandøvelser, fodbold, rundbold og vandkamp er bare nogle af de aktiviteter, som børn og unge på Heimdalsvej i Frederikssund kan deltage i hver tirsdag og torsdag eftermiddag.
Leg i vandstrålen. Foto: Frederikssund Kommune

29. juni 2018Familieafdelingen flytter til Lunden

Byrådet har tidligere besluttet at sælge ejendommen Thorstedlund, hvor en del af Familieafdelingen holder til. Nu har Byrådet så besluttet, at afdelingens aktiviteter på Thorstedlund skal flyttes til Lunden.
Thorstedlund. Foto: Kenneth Jensen.

27. juni 2018Lær at tackle hverdagen som pårørende

Er du pårørende til et menneske med langvarig sygdom eller nedsat funktionsniveau? Så er kurset "Lær at tackle hverdagen som pårørende" måske noget for dig.
Lær at tackle hverdagen som pårørende. Foto Komiteen for Sundhedsoplysning

22. juni 2018Erhverv på skoleskemaet

Når Frederikssund Kommunes mange skoleelever vender tilbage efter sommerferien, vil de i højere grad end tidligere opleve, at en del af deres skolehverdag flyttes ud af klasseværelset og ind på kommunens mange virksomheder.

21. juni 2018Kulturstier giver børn gode oplevelser

Et møde med gamle dage, med musikinstrumenter eller med små dyr i skovbunden er blot nogle af de ting, børn i Frederikssund Kommunes børnehuse har kunnet opleve i projektet Kulturstier i de sidste tre år.
Færgegården fortæller om kommende forløb i Kulturstier.

21. juni 2018Aflysning af sankthansbål

Det tørre vejr betyder at det ikke er sandsynligt med en ophævelse af afbrændingsforbuddet inden lørdag. Derfor er flere sankthansbål aflyst.
Spejderbål. Foto: Kenneth Jensen

18. juni 2018Topplacering i landsdækkende trafiktest

Frederikssund Kommune har i år opnået en placering som den 7. bedste kommune i landet i Rådet for Sikker Trafiks årlige måling af kommunernes arbejde med at skabe trafiksikre børn og unge.
Tre 4. klasses elever cykler i forbindelse med den lille cyklistprøve.