Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
31. juli 2018

Nye adgangsforhold ved Tørslev Hage

Kronprinsesse Marys Bro er ikke den eneste nye bro i Frederikssund Kommune. For at sikre forbindelser på tværs af den kommende motortrafikvej er der etableret to nye broer ved Tørslev. Den ene på Tørslevvej lige syd for Tørslev og den anden, som skal føre Gammel Færgegårdsvej over motortrafikvejen. Sidstnævnte åbner for trafik i løbet af fredag den 3. august.

Derefter kommer færdsel til den sydlige del af Tørslev Hage til at foregå over den nye bro og videre ad Gammel Færgegårdsvej. Gammel Færgegårdsvej lukkes i den østlige ende, så det bliver en blind vej. Færdsel til den nordlige del af Tørslev Hage, kommer til at foregå via Svanevænget/Kystvej.

Der bliver samtidigt lukket for Kystvej i den østlige ende, så den fremadrettet er en blind vej.

Læs også: Ny bro på Tørslevvej åben for trafik.

Nederst i billedet ses Gammel Færgegårdsvejs nye forløb over en ny bro. Foto: Steven Rønnenkamp Holst/Frederikssund Kommune.Nederst i billedet ses Gammel Færgegårdsvejs nye forløb over en ny bro. Foto: Steven Rønnenkamp Holst/Frederikssund Kommune.

Broen vil være farbar i løbet af fredag den 3. august. Foto: Hans Riis Laursen/Frederikssund Kommune.Broen vil være farbar i løbet af fredag den 3. august. Foto: Hans Riis Laursen/Frederikssund Kommune.

Kort over de nye vejforløb på Tørslev Hage. Kort: Fjordforbindelsen Frederikssund.Kort over de nye vejforløb på Tørslev Hage. Kort: Fjordforbindelsen Frederikssund. Klik for større kort.