Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
10. juli 2018

Jobmesse ”Job – alle timer tæller”

Tirsdag den 18. september 2018 inviterer Jobcenter Frederikssund til Jobmesse.

Under overskriften ”Job – alle timer tæller” får borgere og virksomheder mulighed for at mødes ansigt til ansigt. Erfaringsmæssigt giver det uformelle møde gode resultater og søger din virksomhed efter medarbejdere til jobs som ikke er fuldtid, er jobmessen et godt sted at vise sig frem.

For borgere der af den ene eller anden grund har svært ved at komme tilbage på arbejdsmarkedet, kan få timers arbejde være vejen tilbage. Jobcenter Frederikssund vil gerne være med til at vise vores borgere den mulighed.

Flere virksomheder har allerede tilmeldt sig til jobmessen og kommer med konkrete jobs.  Virksomheder som er bredt repræsenteret indenfor både bygge- og anlægsbranchen, handel, kontor og service.  Ligesom der vil være foredrag om Fremtidens Arbejdsmarked ved Fremtidsforsker Anne-Marie Dahl og workshops for borgerne om bla. ”jobsøgning – set gennem virksomhedens briller”.

Du kan stadig nå at tilmelde din virksomhed – det er gratis. Så har I arbejdsopgaver, der ikke er nok til en fuldtidsstilling, men som alligevel er vigtige for jer bliver løst? Eller har I brug for ekstra mandskab ved spidsbelastninger eller sæsonudsving, så kontakt Jobcentret på 4735 1500 eller mail: virksomhedsservice@frederikssund.dk