Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
17. juli 2018

Aktiv fritid giver overblik over fritidstilbud

Igen i år udkommer hæftet Aktiv fritid med en oversigt over mange forskellige aktivitetsmuligheder og -tilbud fra foreninger, aftenskoler, grupper mv. i Frederikssund Kommune.

I år ser Aktiv fritid lidt anderledes ud. Det er nemlig kommet ud i et mindre format, men der er stadig masser af gode tilbud at finde i det. Tidligere har Aktiv fritid-hæftet været husstandsomdelt, men i år skal du selv sørge for at få fingre i hæftet. Det kan hentes på alle kommunens biblioteker, i idrætshaller og svømmehaller, på Rådhuset i Frederikssund og mange flere steder.

Det er Folkeoplysningsudvalget, der udgiver folderen.

- Vores kommune er fuld af muligheder for aktiviteter og nye fællesskaber, derfor er det for mig og mine udvalgskollegaer i Folkeoplysningsudvalget dejligt at kunne præsentere jer for den nye udgave af Aktiv fritid, skriver formand for Folkeoplysningsudvalget, Anne Sofie Uhrskov (V) i forordet til Aktiv fritid.

I hæftet kan borgere finde tilbud inden for sundhed og bevægelse, kunst og kultur, spejder, kreative kurser, inspirerende foredrag og meget mere.

Aftenskolernes tilbud

Fordi hæftet i år er lidt mindre end tidligere, er alle aftenskolernes hold ikke med. I stedet kan man finde en oversigt over aftenskoler i Frederikssund Kommune, og hvis man vil finde forskellige typer hold og aktiviteter, kan man søge på siden www.aftenskole.nu. Der er nemlig indgået en aftale mellem aftenskole.nu og Frederikssund Kommune, så borgerne fortsat nemt kan finde frem til de helt rigtige aftenskoletilbud.

Her finder du Aktiv fritid

Hæftet Aktiv fritid kan hentes på Frederikssund Kommunes hjemmeside, på bibliotekerne i Skibby, Jægerspris, Slangerup og Frederikssund, i idrætshallerne og svømmehallerne, på Rådhuset i Frederikssund og hos mange af foreningerne med mere.

Kvinder laver yoga. Foto: Kenneth Jensen

Foto: Kenneth Jensen