Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

26. juli 2018

Lær at tackle angst og depression - online

Føler du tegn på angst eller depression, så er der muilighed for at få hjælp i dit eget hjem. Frederikssund Kommune tilbyder nu onlinekurset ”Lær at tackle angst og depression” med start i september.
Genrebillede af deprimeret kvinde. Foto: Colourbox
17. juli 2018

Aktiv fritid giver overblik over fritidstilbud

Igen i år udkommer hæftet Aktiv fritid med en oversigt over mange forskellige aktivitetsmuligheder og -tilbud fra foreninger, aftenskoler, grupper mv. i Frederikssund Kommune.
Kvinder laver yoga. Foto: Kenneth Jensen
16. juli 2018

Fund af stoffet DMS i drikkevand fra Marbæk Vandværk

Novafos har undersøgt alle deres vandværker for stoffet DMS, og på Marbæk Vandværk i Frederikssund har de fundet stoffet i en mængde, der ligger over det tilladte. Mængden af DMS i drikkevandet er dog så lav, at det ikke udgør nogen sundhedsmæssig risiko.
9. juli 2018

Ny bro på Tørslevvej åben for trafik

Broen på Tørslevvej over motortrafikvejen til Fjordforbindelsen blev åbnet for trafik fredag den 6. juli. Broen er tosporet ligesom Tørslevvej.
Den nye bro på Tørslevvej over motortrafikvejen til Fjordforbindelsen.
5. juli 2018

Færgevej blev indviet

I trekvart år har trafikanterne på Færgevej i Frederikssund måttet døje med vejarbejde. Nu er vejen endelig færdig, og det blev markeret ved en indvielse den 4. juli.
Formand for Teknisk Udvalg, Tina Tving Stauning (S) og borgmester John Schmidt Andersen (V) var fælles om at klippe snoren over til den istandsatte Færgevej.   Foto: Frederikssund Kommune.