Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

31. januar 2018Nyt arbejdstøj i ældreplejen

Den 1. februar skal borgerne vænne sig til et andet syn, når de møder medarbejdere fra døgnplejen. Fra denne dato vil mere end 600 medarbejdere inden for ældreområdet i Frederikssund Kommune nemlig få nyt arbejdstøj.
Medarbejderne på ældreområdet får fra 1. februar 2018 nyt arbejdstøj.

30. januar 2018Lær at tackle kroniske smerter

På dette kursus får du redskaber, der kan medvirke til, at det er dig og ikke smerterne, der styrer dit liv.
Mand sidder med ryggen til i sandet og kigger på begyndende solnedgang

24. januar 2018Mere fokus på forebyggelse

45 medarbejdere i Frederikssund Kommune deltog tirsdag den 23. januar i en temadag om forebyggelse. Formålet er at blive bedre til at forebygge forskellige lidelser og ulykker, så indlæggelser blandt især ældre borgere kan undgås.
45 medarbejdere deltog i temadagen om en mere systematisk forebyggelsesindsats.

23. januar 2018Forstå din sygdom bedre

Har du KOL, type 2-diabetes, hjerte-kar-sygdom, kræft eller nyopståede smerter i lænden, kan du få tilbud om undervisning og træning. Den 26. januar starter et nyt hold for kræftramte.
Mand går tur i aftensolen ved Frederikssund Havn. Foto Kenneth Jensen

22. januar 201829 nye elever på erhvervsuddannelser

Der er god interesse for at tage en erhvervsuddannelse i Frederikssund, og den 22. januar begyndte 29 kommende tømrere og elektrikere på nye hold.
Mandag den 22. januar begyndte 29 nye elever på Esnord på Campus Frederikssund på henholdsvis tømrer- og elektrikeruddannelsen. Foto: Frederikssund Kommune.

18. januar 2018Byggebox til skoleelever i Frederikssund Kommune

Fra skoleåret 2018/2019 skal elever i 4.-7. klasse blive klogere på byggeriets verden, når en ny Byggebox åbner i Frederikssund Kommune. Formålet er at gøre eleverne opmærksomme på de mange spændende uddannelser inden for byggefagene.
Her har elever fra Østerbro Lilleskole besøgt Byggeboxen ved Bispebjerg Hospital. Foto: Julie Dufour.

17. januar 2018Kom til café for demensramte

Frederiksund Kommunes demenskonsulenter arrangerer en række demenscaféer, hvor demente og deres pårørende kan mødes og skabe netværk med andre i samme situation.

12. januar 2018Vinderforslag til Kultur- og Havnebad er fundet

Der er nu blevet valgt et vinderprojekt til det nye Kultur- og Havnebad i Frederikssund. Det bliver elegant og funktionelt og giver mulighed for både sommer- og vinterbadning, undervisning, arrangementer og meget mere.
Der bliver adgang til Kultur- og Havnebad via en bro. Havnebadet bliver bygget i bæredygtige materialer, der får det til at falde flot ind i naturen, der omgiver det. Illustration: Christensen og Co.

11. januar 2018Willumsen – behind the scenes

En gang i kvartalet inviterer museet til et behind the scenes-arrangement, hvor publikum kan komme helt tæt på kunsten, se materiale fra museets arkiver, tale med de ansatte, en kunstner, en konservator, en vurderingsekspert m.m.
Farverig kunstworkshop på J.F. Willumsens Museum.

10. januar 2018Bliv røgfri i 2018

Gå med på et rygestopkursus og bliv røgfri sammen med andre.
Rygestop - Person knækker cigaret