Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo
7. februar 2018

Ny vej i Frederikssund

På den tidligere Oppe Sundby skoles boldbaner skal der bygges 33 villaer i 1-2 etager. En del af arealet er købt af firmaet Land Development, der skal udstykke de 33 parceller. Og for at kunne det, skal den kommende vej til de mange nye boliger have et navn.

Alfabetvej

Og Teknisk Udvalg havde meget at vælge imellem på sit møde onsdag den 7. februar. Der var nemlig kommet forslag til vejnavne fra både firmaet Land Development, Lokalarkiverne og kommunens administration. Blandt de foreslåede navne – hvoraf mange refererer til områdets tidligere anvendelse som skole – var blandt andet:

Skoleager, Skolegården, Rosenparken, Tolleruphuse, Alfabetvej, Matematikvej, Frikvarteret, Lysningen og Boldbanen.

- Vi havde en god debat i udvalget og blev enige om, at Alfabetvej var en fin hilsen til den skole, der har ligget på grunden, og som så mange i Frederikssund har gået på, fortæller Tina Tving Stauning, der er formand for Teknisk Udvalg. Hun glæder sig samtidig over, at der skal etableres et villakvarter i området, og at mange allerede har vist interesse for at bosætte sig i det nye boligområde.

Den nordlige del af området er i øjeblikket udbudt til salg med henblik på, at der kan etableres rækkehuse og etageboliger.

Området ved den tidligere Oppe Sundby Skole, hvor der fremover skal være 33 parcelhuse.Området ved den tidligere Oppe Sundby Skole, hvor der fremover skal være 33 parcelhuse.