Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
9. februar 2018

Borgere kan fortsat leje en hal

Fritids- og kulturudvalget har besluttet, at borgere fortsat skal kunne leje tid i en hal, efter at en prøveperiode nu er afsluttet. Der kommer desuden flere idrætshaller og gymnastiksale at leje sig ind i.

Fra oktober 2017 til og med januar 2018 har Frederikssund Kommune haft en prøveperiode med firmaet Wannasport, der står for bookingsystemet bag udlejningen af hallerne. I den periode har der i alt været 74 bookinger i de seks forskellige idrætsfaciliteter, som var med i prøveperioden.

I Frederikssund Kommunes Fritidspolitik 2015-2019 er der beskrevet et mål om at åbne de kommunale idrætsfaciliteter, så borgere kan bruge dem, når de står ledige. I Wannasports bookingsystem har det været muligt at leje de haltider, som ikke bliver brugt af skoler eller foreninger.

- Det glæder mig at se, at borgerne har haft gavn af det her tilbud. Det er kørt rigtig fint med kun nogle få udfordringer i forhold til adgangen til udstyr, men det er heldigvis blevet løst. Jeg håber og tror, at mange flere borgere vil få øjnene op for tilbuddet fremover, siger Jesper Wittenburg (A), formand for Fritids- og kulturudvalget.

På byrådsmødet den 28. februar skal byrådet godkende priserne for at leje en bane eller en hal. Den aktuelle pris vil altid fremgå i Wannasports app og på deres hjemmeside.

Endnu flere haller

I prøveperioden har flere borgere henvendt sig til Frederikssund Kommune med ønske om, at der kom flere haller fordelt med større geografisk spredning med i bookingsystemet. Det har Fritids- og kulturudvalget lyttet til, og derfor bliver der åbnet op for tre nye faciliteter.

Fremover vil det være muligt at booke tid i følgende:

  • Frederikssundhallen
  • Trekløverskolen, afd. Marienlyst
  • Trekløverskolen afd. Græse Bakkeby (ny)
  • Slangerup Idræts- og Kulturcenter
  • Slangerup Skole afd. Lindegaard
  • Slangerup Administrationscenter
  • Jægerspris Skole nr. 100, Jægerspris Hallen (ny)
  • Fjordlandsskolen afd. Skuldelev
  • Skibby Hallen (ny)

Wannasport har også udvidet deres platform, så de lokale foreninger har mulighed for at præsentere deres begyndertilbud, ferieaktiviteter m.m. Det vil ske i dialog med kommunen, og vil give foreningerne mulighed for at give interesserede borgere et indblik i deres aktiviteter.

Fritids- og kulturudvalget har besluttet at fortsætte samarbejdet med Wannasport, så borgere fortsat kan leje tid i hallerne.Fritids- og kulturudvalget har besluttet at fortsætte samarbejdet med Wannasport, så borgere fortsat kan leje tid i hallerne.

Sådan gør du

For at booke tid i en hal, skal du enten hente app’en Wannasport til din smartphone eller gå ind på hjemmesiden www.wannasport.dk.

App’en vil automatisk finde haller, der er tæt på dig, mens du på hjemmesiden skal søge på Frederikssund, for at få en liste frem med de steder samt tider, du kan booke. Når du vælger et sted, vil der stå, om du selv skal medbringe udstyr som eksempelvis ketsjer og fjerbold eller fodbold.

Når du vælger en tid, du vil booke, kommer du videre til betaling. Her skal du indbetale et beløb til din Wannasport konto og så vil betalingen for din booking blive trukket fra beløbet.

Når du booker tid i en ubemandet hal, vil du få en sms med en kode, som du skal indtaste ved indgangen til hallen for at komme ind.

Har du problemer med Wannasport app’en eller hvis din kode ikke virker, skal du kontakte Wannasports support.