Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
11. december 2018

Kom til fortryllende kinesisk nytårsshow

Tilføjelse 3. januar 2019: Showet er udsolgt.

Fredag den 25. januar 2019 kan borgerne i Ballerup, Egedal og Frederikssund opleve et storslået og betagende kinesisk nytårsshow, når Bycirklen fejrer det kinesiske nytår.

Borgerne i Ballerup, Egedal og Frederikssund får igen chancen for at starte det nye år med manér. Det sker, når en lang række dygtige og prisvindende kinesiske dansere, artister og akrobater går på scenen i Baltoppen LIVE i Ballerup til et betagende nytårsshow.

Showet finder sted fredag den 25. januar 2019 kl. 19.30, og det kommer til at ske i et væld af lys, farver og musik. Nytårsshowet er arrangeret af de tre kommuner i samarbejde med den kinesiske ambassade for at markere Bycirklens strategiske samarbejde med den kinesiske storby Wuxi. Samarbejdet med Wuxi har eksisteret i over ti år.

Før showet vil der være mulighed for at besøge stande, hvor kinesiske kunstnere vil demonstrere deres ædle kunsthåndværk. Et besøg her vil være med til at få publikum i den helt rigtige stemning op til showet.

Bestil billetter til kinesisk nytårsshow

Nytårsshowet finder sted fredag den 25. januar 2019 i Baltoppen LIVE, Baltorpvej 20, 2750 Ballerup. Billetter kan bestilles på billetto.dk. Billetterne koster 50 kr. pr. stk. Forestillingen begynder kl. 19.30, og fra kl. 17.30 er der mulighed for at besøge stande, hvor kinesiske kunstnere vil demonstrere deres ædle kunsthåndværk.

Kinesiske artister til nytårsshow 2018