Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
27. august 2018

Udvalg mødte borgerne i Venslev

Høkeren i Venslev er foruden byens lokale butik også både bibliotek, turistkontor og socialt samlingssted for mange af byens borgere, som jævnligt mødes til kortspil, fællesspisning mm. Mandag den 27. august kunne Høkeren så lægge cafe til et møde i Udvalget for By og Land. Efter udvalgsmødet var borgerne inviteret til at kigge forbi og give deres besyv med over en kop kaffe.

Udvalget for By og Land mødes med borgerne hos Høkeren i Venslev. Foto Steven Rønnenkamp Holst.Udvalget for By og Land mødes med borgerne hos Høkeren i Venslev. Foto Steven Rønnenkamp Holst.

Vil hente inspiration

Udvalgets formål er at understøtte udviklingen og skabe øget vækst, bosætning og sammenhæng mellem by og land i Frederikssund Kommune. Derfor holder udvalget i den kommende tid sine møder i en række mindre byer, denne gang i Venslev og næste gang i Skuldelev.

- Vi vil gerne i dialog med borgene om, hvad der skal til for at skabe mere sammenhæng mellem land og by i kommunen. Vi kan ikke løse alle problemer i morgen, men vi skal komme med forslag til, hvordan det bliver attraktivt at bo i Hornsherred. Derfor har vi brug for inspiration og gode ideer fra borgerne, forklarer udvalgets formand Hans Andersen (V).

Mange emner på bordet

Og medlemmerne i udvalget fik af de lokale en grundig indføring i hvordan hverdagen arter sig i Venslev. Der var spørgsmål og kommentarer til alt fra infrastruktur, trafikale forhold, bustider, cykelstier, snerydning, responstider for udrykningskøretøjer mm.

- Det er vigtigt, at politikerne kommer, herover og ser hvordan vilkårene er. Derfor er det et godt første step, at udvalget for By og Land har været på besøg her i dag, fastslår Ole Toftegård, der er formand for Venslev Bylaug. Han så dog gerne, at politikerne kom endnu mere rundt i lokalområderne.

Udvalget for By og Land. Fra venstre: Udvalgsformand Hans Andersen (V), Kim Rockhill (S), Jørgen Bech (V), Lars Thelander Bostrøm (DF), Niels Martin Viuff (S) og Ejlif Thomasen fra Høkeren i Venslev. Foto: Heidi Normann Jakobsen.Udvalget for By og Land. Fra venstre: Udvalgsformand Hans Andersen (V), Kim Rockhill (S), Jørgen Bech (V), Lars Thelander Bostrøm (DF), Niels Martin Viuff (S) og Ejlif Thomasen fra Høkeren i Venslev. Foto: Heidi Normann Jakobsen.