Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
30. august 2018

Tolleruphøj takker for fejring af 50 årsdagen

Fredag den 24. august fejrede Tolleruphøj sin 50 års fødselsdag. Det var med både kage, lurblæsere, gæster og gaver. Tolleruphøjs personale vil gerne takke for opmærksomheden på dagen og har skrevet følgende:

Tak for en dejlig fødselsdag

I året 1968 åbnede Tolleruphøj dørene for sine første beboere og det personale, der lagde grundstenen til de værdier, vi stadig møder i huset den dag i dag.

Fredag den 24. august fejrede vi husets 50 års fødselsdag.

Tolleruphøj er så privilegeret, at vi stadig har både kostfagligt personale og et stort køkken med tilhørende cafe, hvilket gjorde det muligt at invitere beboere, pårørende, frivillige, repræsentanter fra både bruger- og ældrerådet samt personale til en helt fantastisk aften med både lækker hjemmelavet mad, tale, dejlig underholdning og Frederikssunds største lagkage.

Det blev en aften, hvor vi alle mindedes de sidste 50 års historie fra Tolleruphøj. Som det blev fremhævet i talen, at når man runder de 50 år, er man midt i livet, har erfaring og mange gode år endnu. Hvilket er den ånd, man møder, når man træder ind ad døren på Tolleruphøj, og det hjerteblod vi er gjort af.

I bød alle ind med indslag til festen, lurblæserne der optrådte som tak for lån af lokaler, jer frivillige der altid stiller op og skaber god og nærværende stemning, alle jer i nærområdet der støttede vores Markedsdag sidste år, hvilket gjorde det muligt for os at byde ind til både fest, luksusmenu og underholdning af ”Syngepigerne den lille forskel” - kæmpe tak til jer alle.

Til slut vil vi også takke for de fine gaver, vi modtog. Vi fik blandt andet meget symbolsk to frugttræer, med den besked at de skulle plantes tæt, så de kunne bestøve hinanden, vokse, trives og med tiden bære en masse frugt.

Denne gave berørte os i personalegruppen dybt, et smukt symbol på netop den ånd, vi bærer i os. Den tætte relation imellem personalet, jer der bor her og jeres pårørende, er den bestøvning, der gør, at vi sammen vokser, trives og med tiden får skabt en masse godt for den enkelte og i fællesskabet.

På festudvalgets vegne, tak for en helt forrygende aften.

 Illona Madsen, social- og sundhedshjælper, Tolleruphøj

Lurblæserne kom forbi og spillede til Tolleruphøjs fødseldagsfest.Lurblæserne kom forbi og spillede til Tolleruphøjs fødseldagsfest.

Til en fødselsdagsfest skal der være kage. Og til Tolleruphøjs 50 års fødselsdag blev der serveret en stor, flot lagkage.Til en fødselsdagsfest skal der være kage. Og til Tolleruphøjs 50 års fødselsdag blev der serveret en stor, flot lagkage.