Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
29. august 2018

Nyt IT-system til ældreområdet

Den 3. september begynder indførelsen af et nyt IT-system inden for ældreområdet i Frederikssund Kommune. Det nye system skal gøre det nemmere for medarbejderne at arbejde tværfagligt med borgerens mål. På den måde er håbet, at det nye system kan være med til, at borgerne får en oplevelse af stor sammenhæng i de tilbud og ydelser, de modtager.

Det nye system bliver indført hos Visitationen, omsorgscentrene, døgnplejen og sygeplejen, daghjemmet og rehabiliteringsafdelingen samt træningsområdet. Hos Visitationen holder man derfor helt lukket for borgerhenvendelser den 3. september.

Ældreområdets medarbejdere har forberedt sig på det nye system med uddannelse og træning hen over sommeren. I overgangsfasen, som ventes at vare et par måneder, skal medarbejderne arbejde med to it-systemer. Derfor kan sagsbehandlingen og kommunikationen mellem borgere og ældreområdet være lidt mere langsommelig i en periode.

Det nye it-system bliver implementeret, fordi KL har stillet krav til alle landets kommuner om at dokumentere på en ny måde. I den forbindelse har Frederikssund Kommune valgt at udskifte det gamle CSC Omsorgssystem med et nyt ved navn Cura.