Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
6. august 2018

Flere haller åbnes for borgerne

Efter en tre måneder lang prøveperiode, hvor seks forskellige haller og gymnastiksale blev åbnet op for borgerne, besluttede Fritids- og Kulturudvalget i februar at gøre tilbuddet permanent. I samme omgang valgte udvalget at udvide antallet af faciliteter med tre, så der fra den 13. august er ni forskellige haller og gymnastiksale fordelt i hele kommunen.

De tre ekstra faciliteter er:
Trekløverskolen, afd. Græse Bakkeby- Hallen.
Jægerspris Skole nr. 100 – Jægersprishallen.
Fjordlandsskolen afd. Skibby – Marbækhallen.

På Wannasports app eller hjemmeside kan man se, hvad der er mulighed for i hallen – det kan være badminton, fodbold, håndbold, volleyball med mere – og der vil også stå, hvis man selv skal medbringe redskaber. Dette gælder også for de seks faciliteter, der har været en del af tilbuddet siden oktober 2017.

Sådan gør du

For at booke tid i en hal, skal du enten hente app’en Wannasport til din smartphone eller gå ind på hjemmesiden www.wannasport.dk.

App’en vil finde haller, der er tæt på dig, mens du på hjemmesiden skal søge på Frederikssund, hvorefter du vil få en liste frem med de steder samt tider, du kan booke. Når du vælger et sted, vil der stå, om du selv skal medbringe udstyr som eksempelvis ketsjer og fjerbold eller fodbold.

Når du vælger en tid, du vil booke, kommer du videre til betaling. Her skal du indbetale et beløb til din Wannasport konto, og så vil betalingen for din booking blive trukket fra beløbet.

Hvis du booker tid i en ubemandet hal, vil du, når du har booket, få en sms med en ottecifret kode, som du skal indtaste ved indgangen til hallen for at komme ind.

Herefter er det bare om at komme af sted til din bookede tid og nyde muligheden for at dyrke lidt indendørs motion.

Har du problemer med Wannasport app’en eller hvis din kode ikke virker, skal du kontakte Wannasports support.

Her kan du booke tid

Der er ni forskellige steder, du kan leje dig ind i. Det giver også forskellige muligheder for træning. Følgende faciliteter er mulige at booke tid i:

  • Slangerup Idræts- og Kulturcenter, Hal 1, 2, 3 og 4 samt to kunsttennisbaner.
  • Frederikssund Hallen, Hal A og B
  • Slangerup Administrationscenter, Gymnastiksal
  • Slangerup Skole, afd. Lindegaard, Gymnastiksal
  • Trekløverskolen afd. Marienlyst, Multihal
  • Trekløverskole afd. Græse Bakkeby, Hallen
  • Fjordlandsskolen afd. Skuldelev, Stor hal
  • Fjordlandsskolen afd. Skibby, Marbækhallen
  • Jægerspris Skole nr. 100, Jægersprishallen.

Fire personer spiller badminton i en hal, de har booket via wannasport. Foto: Mikala Schachtschabel Tordrup, Frederikssund Kommune.Fire personer spiller badminton i en hal, de har booket via wannasport. Foto: Mikala Schachtschabel Tordrup, Frederikssund Kommune.