Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
10. april 2018

Koncert med Copenhagen Phil og musikskolens elever

For første gang i mere end 20 år får Frederikssund besøg af et professionelt symfoniorkester.  Det sker, når Copenhagen Phil spiller festkoncert på Frederikssund Gymnasium fredag den 13. april klokken 17.

Familiekoncert med både Sibelius og ”Star Wars”

Der er lagt op til en koncert for hele familien – med musik for enhver smag, og udført på bedste vis.

Copenhagen Phil vil præsentere publikum for en familiekoncert bestående af velkendt festmusik. Man kan glæde sig til filmmusik af John Williams og hans ”Star Wars”, Elgars ”Pomp and Circumstance” fra BBC’s populære Promenadekoncerter, tangoinspireret musik af Villa-Lobos, klassiske kompositioner af Sibelius og Bach og jazzede rytmer af Duke Ellington.

Symfoniorkestret har inviteret elever fra Frederikssund Musikskole til at spille med på noget af programmet, side om side med de professionelle musikere. Også korsangere er inviteret med på et af numrene. Det bliver medlemmer af Musikskolens korskole, nemlig elever fra Sing-A-Song, Børnekor, Juniorkor og T drops samt elever fra 5a og 5b på Trekløverskolen afd. Falkenborg, der skal synge akkompagneret af Copenhagen Phil. 

Copenhagen Phils solobasunist, Christian Schmiedescamp, er koncertens konferencier og dirigent er Per-Otto Johansson.

Billetter koster 100 kr. for voksne og 50 kr. for børn og kan købes i Thinghøjs Boghandel i Jernbanegade, Frederikssund og på Musikskolens kontor, Ved Kirken 5 i Frederikssund.

Koncerten arrangeres af Frederikssund Musikskole og varer ca. fem kvarter.

 Musikskolens elever får lov at spille sammen med det professionelle orkester Copenhagen Phil. Foto: Sandvær/PriceMusikskolens elever får lov at spille sammen med det professionelle orkester Copenhagen Phil. Foto: Sandvær/Price