Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

18. oktober 2017

Skoleelever bygger broer på livet løs

Det er hurtigt blevet populært blandt skoler at komme på besøg i Fjordforbindelsen Frederikssunds informationscentre og blive klogere på projektet med at bygge Kronprinsesse Marys Bro.
Sidste års 6.A fra Fjordlandsskolen afd. Dalby er en af de klasser, der har prøvet at bygge broer på informationscenteret i Skibby.
13. oktober 2017

Nu kan du leje en badmintonbane

Skulle du have lyst til lidt indendørs motion i efterårsferien, så tag et kig på Wannasport og find en tid til et slag badminton eller en indendørs fodboldkamp. Nu kan du nemlig booke tid i haller med mere til indendørs idræt.
Skulle du få lyst til at hive familien med til en gang badminton, så kan du nu leje en badmintonbane i flere af kommunens haller. Foto: Kenneth Jensen.
11. oktober 2017

Kom til valgarrangement i Sillebroen

Torsdag den 26. oktober sender TV2 Lorry direkte fra en valgdebat i Sillebroen, Frederikssund. Som optakt vil der være åben valgcafe, hvor du kan møde de lokale partier, høre livemusik med mere.
Kom til valgarrangement i Sillebroen den torsdag den 26. oktober.
10. oktober 2017

Nu kan du brevstemme til valget

Der er valg til Byråd og Regioner den 21. november 2017. Men hvorfor stå i en lang kø på valgdagen? Kig ned i Borgercenteret og afgiv en brevstemme allerede nu.
Kampagne for højere valgdeltagelse
10. oktober 2017

Så er det lige før…

Frederikssund Bibliotekernes læsefestival ORD over FJORD løber af stablen 12.-15. oktober.
Festivalen ORD over FJORD finder sted den 12. til 15. oktober 2017.
9. oktober 2017

Masser af sjov i efterårsferien

Det rusker allerede lidt i træerne og den første efterårsstorm har kigget forbi. Men fortvivl ej – der er mulighed for en masse forskellige aktiviteter, når efteråret tager fat og ferien kærkomment sætter ind.
Der er masser af spændende aktiviteter i efterårsferien.
6. oktober 2017

FessorLøb er sjov og aktiv matematik

3.A på Slangerup Skole afd. Lindegård havde i dag en ekstra sjov matematiktime. De fik nemlig besøg af Matematikfessoren, som inviterede eleverne ud til et Fessorløb. Løbet kombinerer matematik og bevægelse på en sjov måde.
Matematikfessoren var klar til at hjælpe, hvis der var behov for det.
4. oktober 2017

Budgetaftale i Frederikssund er på plads

Partierne Venstre, Dansk Folkeparti, Det Konservative Folkeparti, Borgernes Liste og SF har i dag indgået budgetaftale for 2018-2021. Aftalen fortsætter hovedsporet for Frederikssund Kommunes udvikling og et fortsat fokus på en effektiv kommunal drift.
Budgetaftalen for 2018-2021 er på plads.