Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2017

29. oktober 2017Vigtigt om forhøjet vandstand i fjordene

(Søndag kl.. 9.27) DMI’s seneste prognose for forhøjet vandstand i fjordene er nu 153 cm i Roskilde Fjord og 165 cm i Isefjord. Der er lagt fyldte sandsække ud ved depoterne, og der udlægges watertubes i Frederikssund, Hyllingeriis og Jægerspris i løbet af søndagen.

28. oktober 2017Status på forhøjet vandstand

Prognosen om forhøjet vandstand i fjordene søndag aften er faldet i forhold til prognosen i aftes. Watertubes er klar til at blive fyldt og lagt ud i Frederikssund og ved Kignæshallen, hvis det bliver nødvendigt. Der kan hentes fyldte sandsække ved Over Dråby Strand og Dalby Huse, og der kan fra kl. 16.00 hentes fyldte sandsække i Frederikssund.

27. oktober 2017Opdatering om forhøjet vandstand på søndag

Seneste prognose fra DMI lyder på forhøjet vandstand på 133-135 cm over daglig vande i Roskilde Fjord søndag aften. Derfor udlægges der lørdag en watertube i Frederikssund og en omkring Kignæshallen i Jægerspris.

27. oktober 2017Forhøjet vandstand på søndag

Prognoserne fra DMI om forhøjet vandstand i fjordene på søndag er fortsat omkring 120 cm over normalt niveau, hvilket ikke er et kritisk niveau.

27. oktober 2017Akademikere mødte virksomheder

En kampagne, der skal få flere virksomheder til at ansætte akademikere, kom torsdag til Frederikssund for at møde en række lokale virksomheder.
Efter de indledende præsentationer var der mulighed for en uddybende snak mellem virksomhederne og de ledige akademikere.

26. oktober 2017Prognose om forhøjet vandstand

DMI varsler kraftigt blæsevejr i weekenden med risiko for vindstød af stormstyrke og en foreløbig prognose om forhøjet vandstand i fjordene på op til 120 cm søndag aften.

26. oktober 2017Kom og se den nye svømmehal

Kom til første spadestik på den nye svømmehal i Idrætsbyen og få en fornemmelse af, hvordan den kommer til at se ud og hvordan bassinerne placeres.
Det er blevet tid til første spadestik i byggeriet af den nye svømmehal.

25. oktober 2017Bliv røgfri og lev livet

Bliv røgfri sammen med andre på et rygestopkursus. Du bliver inspireret og motiveret til at sætte en stopdato og får redskaber til at fastholde dit rygestop
Solnedgang med Kulhuse Strand med par i vandkanten. Foto Kenneth Jensen

24. oktober 2017Valgplakater fra lørdag klokken 12.00

Fra på lørdag klokken 12.00 vil borgerne blive mødt af valgplakater i lygtepæle rundt omkring i kommunen – starttidspunktet er i hele landet rykket fra om natten til midt på dagen.
Apropos valgplakater har vi modtaget dette billede fra weekenden med alle partierne i Skibby (fotograf Jørgen Nielsen).

24. oktober 2017J.F. Willumsens Museum fylder 60 år

En 60 års fødselsdag skal fejres med manér, og det gør J.F. Willumsens Museum bestemt også. En hel weekend er tilegnet fødselsdagen, og der vil være masser af arrangementer og aktiviteter for hele familien.
J.F. Willumsens Museum fylder 60 år og fejrer det en hel weekend med mange aktiviteter og arrangementer.