Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

10. november 2017Slangerup Svømmehal fejrer genåbning

Tag hele familien med i Slangerup Svømmehal lørdag den 18. november klokken 10. Der er hoppeborg og ballonkunstner til børnene, samt kaffe og snacks til de voksne.
Slangerup Svømmehal blev lukket i begyndelsen af juni 2017 for at blive renoveret. Nu er den klar til genåbning lørdag den 18. november.

7. november 2017Kommunalvalg med fokus på unge

Statistikken taler sit tydelige sprog – de unge vælgere er ikke så flittige til at stemme som de ældre. Derfor målretter Frederikssund Kommune sin ”valgkampagne” mod især de unge.
I Sillebroen er det svært at overse megabanneret på 26 kvadratmeter.

6. november 2017En aften om prostatakræft, parforhold og seksualitet

Hvert år får 4.364 mænd konstateret prostatakræft.
Hvordan opleves det som mand at blive ramt på potensen? Hvordan opleves det, når ens ægtefælle, udover at få kræft, mister evnen og lysten til erotik? Det og meget mere kan du høre om den 21. november i Gjethuset i Frederiksværk
Marianne Kibenich og Jens Nielsen fortæller om prostatakræft, parforhold og sexualitet. Foto Thomas Zeuthen

4. november 2017Spadestik, tørsvømning og god stemning

Lørdag formiddag blev første spadestik til den nye svømmehal og idrætsbyen taget. Det foregik med taler fra en startskammel, kommunens første mesterskab i tørsvømning og godstemning blandt de cirka 100 tilskuere.
Borgmester John Schmidt Andersen tog første spadestik til den nye svømmehal og ikke mindst til den kommende idrætsby.

2. november 2017Bedre trafikafvikling på vej

I uge 44 har trafikanterne oplevet markant længere køer på vejene omkring Kronprins Frederiks Bro i Frederikssund end normalt. Flere initiativer skal nu forbedre den trafikale situation.
Kø mod Kronprins Frederiks Bro.

2. november 2017Nyt valgsted i Frederikssund

Ved kommunalvalget den 21. november skal en del af vælgerne i Frederikssund møde frem på et nyt afstemningssted – Ådalens Skole.
Din kommune er din hverdag.

2. november 2017Flere flygtninge i arbejde i Frederikssund

Frederikssund Kommune ligger pænt over landsgennemsnittet, når det handler om at få flygtning i beskæftigelse. Det viser det Nationale Integrationsbarometer
Den syriske flygtning Abdulrahman Kerenba.

1. november 2017Lokale Naturråd

Inden længe skal der i hele landet oprettes lokale naturråd, som skal rådgive kommunerne om, hvilke naturområder der skal indgå i det digitale biodiversitetskort Grønt Danmarkskort.
Selsø Sø - Foto: T.Karlog