Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

26. januar 2017

Slangerup Svømmehal skal renoveres

Onsdag den 25. januar afsatte Frederikssund Byråd penge til en renovering af Slangerup Svømmehal. Det betyder, at svømmehallen vil være lukket fra 6. juni 2017 og en stor del af resten af året.
Slangerup Svømmehal lukker for renovering den 6. juni 2017. Foto: Kenneth Jensen
25. januar 2017

Udgravninger ved idrætsbyen kan begynde

Nu kan arkæologerne begynde at afdække de mange spændende fund under den kommende idrætsby. Det står klart, efter at Frederikssund Byråd onsdag den 25. januar gav den nødvendige bevilling til arbejdet.
Udgravninger ved idrætsbyen - luftfoto.JPG
18. januar 2017

Kom og Kvit - rygestop 2017

Hvis du vil være blandt dem, som med succes smider smøgerne efter et rygestopkursus, så starter vi en ny kursusrække i foråret.
Kursister og instruktør på rygestopkursus. Foto: Kenneth Jensen.
17. januar 2017

Kom til infoaften om erhvervsuddannelser

Onsdag den 18. januar fra klokken 17 til klokken 19 er der nemlig infoaften om erhvervsuddannelserne. Det foregår på KNord Frederikssund på Campus, Heimdalsvej 1.
17. januar 2017

To genbrugspladser holder lukket

Genbrugspladserne i Jægerspris og Skibby holder lukket onsdag den 18. og torsdag den 19. Januar. Hvis du ikke kan vente til fredag med at komme af med dit affald, kan du benytte genbrugspladsen i Frederikssund.
14. januar 2017

Stor interesse for at anlægge ny idrætsby

Frederikssund Kommune har nu prækvalificeret i alt ni hold, der dermed kan komme til at give tilbud på henholdsvis svømmehallen og de udendørs faciliteter i første fase af idrætsbyen.