Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

3. februar 2017

Er du blandt de 2.450 udvalgte?

Hvordan har du det? Det spørgsmål vil 2.450 borgere i Frederikssund Kommune modtage i deres e-boks i starten af februar. Spørgsmålet stammer fra en spørgeskemaundersøgelse, som vil blive sendt ud til godt 300.000 borgere i hele Danmark, og besvarelserne skal hjælpe med at styrke fremtidens fundament for vores sundhed.
2.450 borgere modtager sundhedsundersøgelsen i februar.  Foto: Kenneth Jensen.
2. februar 2017

Ny dato for borgermødet om Færgevej

Et af de større vejprojekter i 2017 er renoveringen af Færgevej. Frederikssund Kommune inviterer til borgermøde om projektet den 16. februar, kl. 17-19 på Lundebjerggård, Lundevej 48, 3600 Frederikssund.
31. januar 2017

DBU og Frederikssund Kommune indgår velfærdsalliance

Tirsdag formiddag underskrev borgmester John Schmidt Andersen på vegne af Frederikssund Kommune en velfærdsalliance med DBU, DBU Sjælland og Syddansk Universitet. Alliancen skal blandt andet styrke indsatser på børne- og ungeområdet, sundhed og inklusion ved hjælp af fodbold.
Formanden for DBU overrakte en signeret landsholdstrøje til borgmesteren. Foto: Kenneth Jensen.
31. januar 2017

Status på udtynding af skov og krat

Frederikssund Kommune har i samarbejde med Hede Danmark gennemført udtyndinger af skov og krat forskellige steder i kommunen. Her kan du se seneste status på hvor langt vi er med arbejdet.
30. januar 2017

Everyday Workshop! Hvad er det for noget?

Everyday workshop er en workshop, hvor du på bare et par timer kan lære at lave korte film med din smartphone. Workshoppen finder sted i Kulturhuset Elværket den 20.februar, og det er gratis at deltage.
30. januar 2017

Lavere hastighed på flere veje

Frederikssund Kommune har sat ind overfor fartsyndere på flere veje i kommunen for at højne trafiksikkerheden. Ikke alle steder bliver indsatsen dog modtaget lige godt af bilisterne.
Vejbump
27. januar 2017

Find balancen mellem job og sygdom

Har du brug for inspiration og konkrete værktøjer til at håndtere sygdom/lidelse og jobsituation, så er dette kursus måske noget for dig. Næste kursus starter den 24. februar.