Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

14. marts 2017

Kvinde kend dit underliv

Inkontinensklinikken i Frederikssund Kommune inviterer til foredragsaften. Mødet henvender sig primært til kvinder over 40 år.
14. marts 2017

Bevaringsværdige bygninger i Skibby

Frederikssund Kommune ønsker at registrere de bevaringsværdige bygninger og kulturmiljøer i Skibby. Kom til informationsmøde og hør hvad det vil betyde for dig, hvis kommunen vurderer, at dit hus er bevaringsværdigt.
Skibby Fritidscenter
13. marts 2017

Ren By Frederikssund 2017

For 3. år i træk arrangerer Danmarks Naturfredningsforening og Frederikssund Kommune affaldsindsamling i naturen. Det betyder, at du igen i år får mulighed for at gøre noget godt for naturen og dit lokale miljø.
Ren by Frederikssund. Foto: Kenneth Jensen.
11. marts 2017

ORI får erstatningsbane

ORI-Fodbold får en erstatningsbane. Det besluttede Fritidsudvalget onsdag aften og etableringen af banen vil begynde allerede i foråret.
10. marts 2017

Elever legede arkæologer

I samarbejde med Vejdirektoratet har skoleklasser i Frederikssund i uge 10 haft mulighed for at deltage i arkæologiske udgravninger.
Arkæologerne har inviteret skolerne ”indenfor” på udgravningsfeltet ved Lyngerup
9. marts 2017

Fire talentklubber godkendt

Idrættens Talentråd har netop godkendt fire foreninger til at være talentklubber og blive en del af Frederikssund Kommunes støttekoncept inden for talentudvikling.
Frederikssund Taekwondo Klub er en af de fire foreninger, der er blevet godkendt som talentklub.
9. marts 2017

Læseløft – nyt udviklingsprojekt i Frederikssund

Frederikssund Bibliotekerne har sammen med bibliotekerne i Egedal og Herlev modtaget 683.000 kroner fra Slots- og Kulturstyrelsen i støtte til udviklingsprojektet Læseløft for de 10-13-årige.
8. marts 2017

Flere kommuner går sammen for bedre asfaltarbejde

Kommunerne Allerød, Halsnæs, Gribskov, Frederikssund, Hillerød og Hørsholm går nu sammen om at forbedre veje og stier. De seks kommuner har nemlig været i fælles udbud på området.
Vejarbejde
7. marts 2017

Drømmer du om at udvikle din forretning?

Kom til Kickass Arrangement og kombiner den nyeste viden fra forskerne og en ægte kickass-case, med viden fra Væksthus Hovedstadsregionen, og lær hvordan du løfter din organisation til en misundelsesværdig virksomhed der sparker r..
Industriarbejder