Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv for 2017

30. marts 2017Ny plan for kultur, idræt og bevægelse i Vinge

Byen Vinge har nu fået en plan, der sætter temaer og projekter på fremtidens fritidsliv i byen. Planen blev vedtaget af Frederikssund Byråd på mødet onsdag den 29. marts 2017.
Hjertestien - visualisering BARK og Polyform arkitekter.JPG

29. marts 2017Ny bredbåndspulje åbner snart

Energistyrelsen åbner snart en ny pulje på 40 mio. kr., som kan søges af foreninger og grupper af borgere, der ønsker bedre internetforbindelse. I første omgang inviterer styrelsen til informationsmøder om ordningen.
Bredbånd. Foto: Kenneth Jensen.

29. marts 2017Borgercenteret bliver renoveret

Borgercenteret på rådhuset i Frederikssund skal renoveres og får blandt andet en ny omgang maling. Derfor er maleren på arbejde fra den 29. marts til den 25. april, og i den periode kan borgerne opleve visse ændringer i Borgercenteret.
Borgercenteret på rådhuset i Frederikssund

24. marts 2017Indlæg: Vi skal have permanent kystsikring

Borgmester John Schmidt Andersen skriver om arbejdet med at få skabt permanente kystsikringsløsninger. Kommunen holder borgermøde om kystsikring 19. april.

21. marts 2017Velkommen til KOL-café

På den kommende KOL-café handler temaet om hvad hospice kan tilbyde, når du har brug for lindring.

20. marts 2017Ny museumsdirektør på Willumsens

Lisbeth Lund er ansat som ny museumsdirektør på J.F. Willumsens Museum og tiltræder stillingen den 1. april 2017. Hun er valgt i et felt af mange kvalificerede ansøgere.
Lisbeth Lund bliver ny museumsdirektør på J.F. Willumsens Museum.

20. marts 2017Få hjælp til at klare angst eller depression

Frederikssund Kommune tilbyder nu kurset ”Lær at tackle angst eller depression.” Her bliver du præsenteret for redskaber, som kan medvirke til, at det er dig og ikke symptomerne, der styrer dit liv.

17. marts 2017En bro skal holde til meget

6.A fra Fjordlandsskolen afd. Dalby har arbejdet med broer. Og der er mange ting, som man skal tænke over, når man skal bygge en bro.
Det er spændende, om brokonstruktionen er stærk nok til, at en tung bil kan passere.