Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

10. april 2017Første skridt mod cykelsti til Kulhuse

Arbejdet med at etablere en ny cykelsti fra Jægerspris til Kulhuse fik i bogstaveligste forstand luft under vingerne, da de første opmålinger skulle foretages.
Landmåleren klargør dronen til flyvning

10. april 2017Borgermøde om kystsikring

Frederikssund Kommune holder borgermøde om kystsikring for alle interesserede onsdag den 19. april kl. 19 – 21.
Kystsikring - Foto Kenneth Jensen.jpg

6. april 2017Bedre plads til cyklister

Inden længe kan cyklister se frem til mere plads på udvalgte vejstrækninger. Onsdag den 5. april besluttede Teknisk Udvalg, at der skal etableres de såkaldte 2 minus 1 veje fire steder i kommunen.
Eksempel på en 2 minus 1 vej

6. april 2017De fleste unge trives

De unge i Frederikssund Kommunes udskoling trives både i skolen og i hjemmet. De fleste holder sig fra hash og alkohol og de begår ikke kriminalitet. Det viser Ungeprofilundersøgelsen, som netop er blevet fremlagt for Uddannelsesudvalget.
De fleste unge i Frederikssund Kommune trives - både i skolen og i hjemmet. Foto: Kenneth Jensen

4. april 2017Vi cykler til arbejde

Igen i år er kampagnen VI CYKLER TIL ARBEJDE kommet til Frederikssund Kommune, og tirsdag morgen delte medarbejdere fra kommunen morgenmad ud til pendlerne på Frederikssund Station. Med morgenmaden fulgte også en opfordring til at tilmelde sig kampagnen.
Kampagnen Vi cykler til arbejde kommer igen i år til Frederikssund Kommune.

30. marts 2017Kampagne skal sænke farten

I de kommende uger vil bilisterne møde store skilte langs vejen, der opfordrer til at lette foden lidt fra speederen. Bag kampagnen står Frederikssund Kommune, der sammen med Rådet for Sikker Trafik sætter fokus på fartulykker i trafikken.
fart_topbanner_j95c3019.jpg

30. marts 2017Rokade i udvalg

Kasper Andersen, tidligere Dansk Folkeparti, er resten af byrådsperioden løsgænger i Frederikssund Byråd. Lars Thelander Bostrøm (O) er nyt medlem af Økonomiudvalget og Inge Messerschmidt (O) nyt medlem af Fritidsudvalget.

30. marts 2017Behov for planlægning af Kalvøen

Byrådet besluttede på sit møde 29. marts, at der skal beskrives en proces for en helhedsplan for Kalvøen i Frederikssund, som politikerne kan tage stilling til.