Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

2. maj 2017

Åbning af Naturpark Mølleåen

Naturpark Mølleåen er blevet optaget i Danske Naturparker, og i den anledning inviterer Egedal, Furesø, Allerød og Frederikssund kommuner til åbning af Naturpark Mølleåen.
Naturpark Mølleåen
2. maj 2017

Book tid til at forny kørekort

Fra den 2. maj kan du springe køen over, når du skal forny dit kørekort. Den dag åbner Frederikssund Kommune nemlig for muligheden for at bestille tid til at forny kørekort på hjemmesiden.
Pc'erne i borgercenteret er blevet skærmet af, så man kan foretage sit ærinde på dem i fred og ro. Foto: Kenneth Jensen
1. maj 2017

Intelligent lys i Vinge

Den tid er slut hvor strømslugende lysstofrør eller kviksølvholdige pærer oplyser gader og stier fra solnedgang til solopgang. Fremtidens belysning er energieffektiv og kan styres individuelt eller er helt selvstyrende.
Sti1.jpg
28. april 2017

500 børn spillede skak

I dette skoleår har mere end 1300 elever spillet skak i understøttende undervisning. Fredag mødtes de til kommunemesterskabet i skoleskak.
500 børn mødtes til kommunemesterskabet i skoleskak.
28. april 2017

Kom på sejltur i Skjoldungernes Land

Har du lyst til at opleve den kommende Nationalpark Skjoldungernes Land fra vandet af? Så får du chancen, når damperen Skjelskør sejler fra Frederikssund til Roskilde den 7. maj.
Vikingeskibet Werner Karrasch, Vikingeskibsmuseet.
28. april 2017

Borgercenteret er blevet mere moderne

Borgere der har besøgt rådhuset i Frederikssund i april måned har kunnet opleve håndværkere, duften af maling og lyden af boremaskiner. Borgercenteret har nemlig gennemgået en renovering, så det nu står som et moderne og rart sted at være.
Når man kommer ind i borgercenteret mødes man blandt andet af bænke og et af kommunens designelementer. Foto: Kenneth Jensen
27. april 2017

Unik svømmehal i idrætsbyen

Vinderforslaget til kommunens nye svømmehal er nu kåret. Det bliver en unik og topmoderne svømmehal, der passer naturligt ind i landskabet i den kommende Frederikssund Idrætsby.
Svømmehallen. Illustration: GPP Arkitektur og Bay Arch
27. april 2017

Nyt bevægelsesbånd i Skibby

Skibby skal have et nyt bevægelsesbånd, der lægger op til aktivitet og motion til glæde for borgerne, og så skal det skabe et aktivt byrum og en sikker vej mellem skolen og idrætshallen. Byrådet bevilgede onsdag aften 750.000 kroner til udarbejdelse af et projektforslag.
Der skal udarbejdes et projektforslag til et bevægelsesbånd i Skibby, som skal lægge op til aktivitet og motion for byens borgere. Foto: Kenneth Jensen