Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

16. maj 2017

Første spadestik til nye erhvervsuddannelser

Efter lang tids arbejde på at få nye erhvervsuddannelser til kommunen, blev første spadestik taget tirsdag morgen. Snart vil der være anlagt nye parkeringspladser, og der vil blive placeret pavilloner, som skal huse de nye uddannelser.
Borgmester John Schmidt Andersen tog første spadestik i gravemaskine - Foto: Kenneth Jensen
15. maj 2017

Aktiv indvielse af street workout

Det summede af aktivitet ved Slangerup Idræts- og Kulturcenter mandag eftermiddag, da det nye street workout anlæg blev indviet. Træningsudstyret blev taget i brug, så snart snoren var klippet over af borgmesteren.
Der var masser af aktivitet på de forskellige træningsredskaber.
11. maj 2017

Mange gæster til vandring i Vinge

Der var stor interesse for at se nærmere på de seneste byggerier i Vinge, da omkring 50 borgere torsdag den 11. maj 2017 tog med Frederikssund Kommunes guider på vandring i Vinge.
Biolog Karin Helene Larsen fortæller om områdets vandhuller og dyreliv.
10. maj 2017

Indvielse af street workout i Slangerup

Mandag den 15. maj bliver de nye street workout faciliteter ved Slangerup Idræts- og Kulturcenter (SIK) indviet. Der vil både være taler og en fitnessinstruktør, der vil vise, hvordan man kan bruge de nye faciliteter.
Illustration af nye street workout faciliteter i Slangerup. Ill.: Kompan
8. maj 2017

Få din fremtid på plads

Vil du have styr på din fremtidige uddannelse og arbejdsmuligheder? Så er informationsmødet om grundforløb 2 til erhvervsuddannelser på Campus Frederikssund måske noget for dig.
8. maj 2017

Kom til fernisering på Torvet

Torsdag den 18. maj bliver en række Vingeportrætter udstillet på Torvet i Frederikssund. Udstillingen handler om hvordan et sted bliver til et hjem og portrætterer en række familier i og omkring Vinge.
Portræt af nybyggere i Vinge
6. maj 2017

Nye borgere på bustur

Lørdag formiddag drog tæt på 60 nye borgere ud på en bustur i Frederikssund Kommune. Det gjorde de sammen med borgmester John Schmidt Andersen, der som turens guide fortalte om de steder, bussen kom forbi.
På busturen for de nye borgere var der et enkelt ophold på Kulhuse Kro, hvor deltagerne kunne få sig en kop kaffe og et stykke kage, mens de strakte benene.
4. maj 2017

På Klintegården er idræt for alle

Som det første bosted i Danmark er Klintegården i Frederikssund blevet idrætscertificeret. Det betyder, at idræt er en fast del af hverdagen for beboerne, der nu har mulighed for at få motion dagligt og deltage i idrætsaktiviteter tre gange om ugen.
Bowling på gangene på Klintegården. Foto: Mikkel Bonnesen, DAI
3. maj 2017

To medaljevindere blev hyldet

Boblevand, kransekager og klapsalver. Det var, hvad der mødte de to medaljevindere, Ronny Jakobsen og Jimmi Svendsen, da der onsdag eftermiddag var reception for de to atleter på rådhuset i Frederikssund.
De to Special Olympics medaljevindere. Foto: Kenneth Jensen
3. maj 2017

Vækstpolitikken i fokus

Frederikssund Kommunes Erhvervs- og Vækstpolitik er godt på vej til at blive implementeret. Det fremgik, da Vækstudvalget og Frederikssund Erhverv mødtes for at evaluere temaer og indsatser.
Frederikssund kommune_udvalg_05-web.jpg