Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

8. juni 2017

Få hjælp til at leve det liv, du ønsker

Har du en af følgende lidelser: KOL, type 2-diabetes, hjerte-kar-sygdom, kræft eller nyopståede smerter i lænden? Så har vi et gratis sundhedstilbud til dig.
To deltagere på gangtræning - Tilbud til kræftramte maj 2017
6. juni 2017

Nysgerrige borgere på byvandring

Der var både historiske fakta, anekdoter og politiske input da en gruppe nysgerrige borgere deltog i en minibyvandring i Frederikssund tirsdag den 6. juni 2017.
Fra venstre: Morten Skovgaard, John Schmidt Andersen og Tina Tving Stauning klipper i fællesskab den røde snor for at markere opsætningen af nye installationer i byrummet i Frederikssund.
6. juni 2017

Nye affaldsbeholdere i sommerhusområder

Fra den 1. juli 2017 skal alle beboere i kommunens sommerhusområder sortere deres dagrenovation i henholdsvis madaffald og restaffald. Derfor bliver der i øjeblikket delt nye affaldsbeholdere ud i sommerhusområderne.
Spand til madaffald
2. juni 2017

Spændende minibyvandring i Frederikssund

Kom til gratis minibyvandring på tirsdag den 6. juni klokken 16. Som en del af indvielsen af de nye byrumsinstallationer på henholdsvis Frederikssund Station og havnen inviterer Frederikssund Kommune til byvandring for alle borgere.
Byrumsinstallationerne på Frederikssund Havn er allerede taget i brug af borgerne.
1. juni 2017

Nyt træningsanlæg på vej til Frederikssund

Frederikssund Gymnasium får snart et nyt træningsanlæg med løbebane og træningsredskaber. Træningsanlægget vil ikke kun være for gymnasiets og Campus Frederikssunds elever, men også for borgere og foreninger, der har lyst til at styrke muskler og kondition på nogle gode udendørs faciliteter.
Første spadestik blev taget af Ole Søbæk, formand for Vækstudvalget, og Morten Skovgaard, formand for Fritidsudvalget.
30. maj 2017

Sikker overfart med Columbus

Eksplosion i motorrummet. Sådan lød alarmen, da besætning og det lokale beredskab, bistået af Dansk Søredningstjeneste fra Lynæs, tirsdag den 30. maj 2017 gennemførte en stor beredskabsøvelse.
Bevidstløs figurant bæres fra borde. Foto: Kenneth Jensen.
24. maj 2017

Kom med forslag til vejnavne i Vinge C

Hvad skal vejene i Vinge centrum hedde? Det er det spørgsmål Teknisk Udvalg i Frederikssund Kommune netop nu stiller sig selv og borgerne.
Vinge Station