Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

9. august 2017

Samarbejde giver bedre naturpleje

I Skibby ønsker mange frivillige at bidrage til naturplejen ved og omkring Nordmandsmosen. En helt ny pleje- og udviklingsplan er nu blevet redskabet til at få struktur på samarbejdet mellem kommunen og de frivillige om at pleje naturen i området.
Nordmandsmosen, en perle af bynær natur. Foto: Rikke Marie Aaskov.
8. august 2017

Bliv røgfri og lev livet

Bliv røgfri sammen med andre på et rygestopkursus, hvor du inspireres og motiveres til at fastsætte en stopdato, og får redskaber til at fastholde dit rygestop.
7. august 2017

Stigende forældretilfredshed

En netop gennemført forældretilfredshedsundersøgelse på 0-18 årsområdet viser gode resultater og pæn fremgang på flere områder.
7. august 2017

Gør noget - få det godt

Under titlen "Gør noget - få det godt" tilbyder Frederikssund Kommune et gratis 12 ugers forløb til mennesker mellem 40 og 70 år, der har eller har haft kræft.
Tilbuddet kan stå alene, men det kan også være et supplement til Kommunens eksisterende tilbud ”Til dig, der har kræft”.
Gør noget - få det godt. Ergoterapeuterne Michele Petersen og Lise Lock Bertelsen
1. august 2017

Bliv frivillig til kommunalvalget

Frederikssund Kommune vil som noget nyt, gerne have din hjælp til at afvikle det kommende valg. Derfor har du nu chancen for at være med, når der den 21. november 2017 afholdes kommunal- og regionsrådsvalg.
Brevstemmesedler - Foto: Kenneth Jensen.
26. juli 2017

Trommehvirvler og høj solskin

Glade børn, fede rytmer og en sol, der skinnede fra en næsten skyfri himmel. Det var virkeligheden, da Booom-music dyrkede rytmisk crossfit med børn og voksne foran Rejsestalden i Jægerspris i eftermiddag. Du kan opleve de fede beats på nærmeste hold igen torsdag den 27. juli på Slangerup Bibliotek kl. 10 og ved Vandkunsten i Frederikssund kl. 13.
_KJP8691 - 26.07.17 - Foto Kenneth Jensen
19. juli 2017

Sommeroplevelser i Hornsherred

Sommeren er over os, selvom vejret ikke rigtig lader sig mærke med det. For mange betyder sommeren hyggelige aktiviteter og oplevelser med hele familien og derfor kommer her lidt forslag til, hvad man kan lave i Hornsherred i sommerferien.
Jægerspris Mølle i nattemørke og måneskin. Foto: Kenneth Jensen.
5. juli 2017

Fin søgning til erhvervsuddannelser

Mere end 165 elever har allerede søgt ind på erhvervsuddannelserne på Campus Frederikssund. Det er en fin søgning og de nye studerende vil blive en del af et attraktivt studiemiljø med forskellige uddannelser.
De nye pavilloner er næsten klar til at tage mod alle de elever, der skal begynde på en af de nye erhvervsuddannelser til august.