Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

21. august 2017

Tour de Frederikssund Kommune

Der var sommer i luften, da Frederikssund Kommune i lørdags og for tredje gang i alt havde inviteret nytilflyttere med på en velkomstbustur med fremvisning af steder og seværdigheder.
Bustur for nytilflyttere august 2017
18. august 2017

13 millioner kroner til uddannelsesprojekt

Projektet FUEL, der skal sikre, at flere unge gennemfører en erhvervsuddannelse, har modtaget ca. 13 millioner kroner i støtte fra EU’s Socialfond og fra Region Hovedstadens regionale erhvervsudviklingsmidler.
Første skoledag hos SOPU på Campus Frederikssund. Foto: Kenneth Jensen
18. august 2017

Tilbud om en aktiv fritid

I disse uger omdeles to hæfter med tilbud om en aktiv fritid i kommunens foreninger. Fritidspasset omdeles via skolerne til elever mellem 6 og 20 år, og Aktiv Fritid husstandsomdeles. Begge hæfter viser en palet af tilbud for borgere i alle aldre.
Piger maler på J.F. Willumsens Museum. Foto: Kenneth Jensen
17. august 2017

1.000 unge har fået tætte kinesiske relationer

Tirsdag den 22. august markerer Bycirkel-kommunerne Frederikssund, Egedal og Ballerup 10 års tæt samarbejde med Kina. Samarbejdet har givet omkring 1.000 børn og unge en helt særlig viden om Kina.
Kinesere ser på magnetforsøg.JPG
17. august 2017

Fremgang i matematik i nationale test

Resultaterne for de nationale test i folkeskolen viser pæn fremgang i matematik, mens resultatet i dansk ikke er steget som ønsket.
17. august 2017

ORD over FJORD starter med et brag

Lørdag d. 2. september begynder opvarmningen til Frederikssund Bibliotekernes læsefestival ORD over FJORD og det skydes i gang med et brag.
ORD over FJORD opvarmningsprogram.PNG
16. august 2017

Frederikssund viser vej med regnvand

Vand i kælderen er en risiko mange steder, når sommerens skybrud rammer. Nu viser Frederikssund Kommune nye anlæg i Græse frem som en del af løsningen.
Et regnvandsbed i Græse
14. august 2017

Infomøde om trafik ved Vinge

I løbet af efteråret begynder det første anlægsarbejde i forbindelse med etableringen af Vinge C. Det betyder en øget mængde trafik i området, og derfor inviterer Frederikssund Kommune nu naboerne til informationsmøde.
Byskilt - web2.jpg
9. august 2017

Dørene åbnede til første skoledag på erhvervsuddannelser

Det var en glædens dag for mange, da der onsdag formiddag blev budt velkommen til første skoledag på erhvervsuddannelserne på Campus Frederikssund. Mere end 160 elever var klar til at tage hul på deres fremtid på en erhvervsuddannelse.
Mere end 160 elever begyndte onsdag på en erhvervsuddannelse på Campus Frederikssund. Foto: Kenneth Jensen.
9. august 2017

Pas på de unge i trafikken

Sommerferien er slut, og det betyder mange flere børn og unge i trafikken. Pas godt på både de små og de store. Faktisk er det oftere teenagere end de helt unge, der kommer til skade i trafikken.
Trafikkampagne i forbindelse med skolestart