Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

5. september 2017

Lokal fejring af flagdag

Tirsdag den 5. september fejrede Frederikssund Kommune den nationale flagdag for veteraner og udsendte med flaghejsning på Torvet, og morgenkaffe på Rådhuset.
_KJP9213 - 05.09.17 - Foto Kenneth Jensen
4. september 2017

Høring om budget 2018

Se budgetforslaget for 2018, som er udsendt i høring fra den 4. til den 25. september.
4. september 2017

Første spadestik tages til Vinge C

Mandag den 11. september bliver spaden sat i jorden for at markere starten på etableringen af den centrale del af den nye by Vinge ved Frederikssund. Alle interesserede er velkomne.
vinge ny.JPG
31. august 2017

De kom, de så, de sejrede

Glade smil, latter og muntre toner fra musikskolen. Vikinger, kommunens folk, brandmænd, børn og barnlige sjæle. De var der alle sammen. Der var dømt folkefest, da Danmarks måske smukkeste stafetløb blev skudt i gang for første gang nogen sinde. 1500 deltagere – både gående og løbende – blev sluppet løs i Frederikssunds smukke natur på Kalvøen.
Frederikssund Stafetten skydes i gang. Foto: Kenneth Jensen.
31. august 2017

Nyt udbud på børnehus i Skibby

Byrådet har besluttet at opføre et nyt børnehus i Skibby som afløsning for tre mindre børnehuse samt dagplejens legestue i Skibby.
31. august 2017

8.3 millioner kr. i støtte til idrætsbyen

Første etape af Frederikssund Idrætsby kan snart gå i gang og det bliver med ekstra økonomisk støtte fra Lokale og Anlægsfonden på 8,3 millioner kroner.
Lokale og Anlægsfonden har valgt at støtte Frederikssund Idrætsby med 8.3 millioner kroner.
31. august 2017

Kommuner fejrer 25 års samarbejde

Kommunerne Egedal, Frederikssund og Ballerup, også kendt som Bycirklen, fejrer i år samarbejdets 25 års jubilæum. Jubilæet bliver markeret med en fotoudstilling på Egedal Rådhus.
logo_bycirklen-forside.jpg
31. august 2017

S-anlæg skal forbinde Fjordforbindelsen og Vinge

En aftale mellem Frederikssund Kommune og Vejdirektoratet er nu på plads og godkendt om anlæggelsen og finansieringen af vejstilslutninger fra Frederikssundsvej til både Fjordforbindelsen og Vinge.
s-anlæg.JPG