Gå til sidens indhold
Frederikssund Kommunes logo

Nyhedsarkiv

26. september 2017

Nye løsninger skal forhindre dehydrering

Innovative løsninger skal være med til at sikre, at ældre borgere ikke bliver dehydrerede. Løsningerne er resultatet af et innovationspartnerskab, som Frederikssund Kommune deltager i.
22. september 2017

16 handicapboliger indviet

Kort før sommerferien blev 16 istandsatte, moderne handicapboliger på Frederiksborgvej i Frederikssund taget i brug. Det blev markeret fredag den 22. september med en officiel indvielse af Lunden.
Efter talerne var det tid for beboerne til at nyde en god frokost under åben himmel i gårdhaven udenfor boligerne.
21. september 2017

Unge diskuterede kollektiv trafik

Hvordan kan den offentlige trafik blive bedre, så de unge på Campus gider tage bussen i skole? Det var noget af det, som unge fra erhvervsuddannelserne skulle diskutere, da Movia kom forbi.
Vindergruppens forslag handlede om bedre muligheder for at parkere sin cykel og låse den fast ved stoppesteder.
20. september 2017

Hyldest til teaterlivet

Tirsdag eftermiddag blev teaterlivet i Frederikssund Kommune hyldet, da teaterfolk, politikere og andre interesserede var samlet i Parkteatret.
Publikum fik lov at opleve det helt nye teatertalenthold, som opførte improvisationsteater.
19. september 2017

RenoNorden henter fortsat skrald

Trods en konkurs i den norske del af RenoNorden, så fortsætter firmaets aktiviteter i Danmark uændret. Dermed bliver der fortsat hentet skrald som normalt i de kommuner firmaet servicerer – herunder Frederikssund.
18. september 2017

Hundredvis af navneforslag fra borgerne

Før sommerferien opfordrede Frederikssund Kommune borgerne til at komme med forslag til vejnavne til Vinge Centrum. Den opfordring var der mange, der fulgte, og onsdag den 13. september fik Teknisk Udvalg så præsenteret en liste med mere end 450 navneforslag.
Vinge Centrum med den nye S-togsstation i midten.
15. september 2017

Fodbold til flere

Fodbold har mange gode egenskaber og derfor er et samarbejde mellem fodboldklubber og kommuner en god alliance. Det kan man høre mere om på konferencen ”Fodbold til flere”.
Velfærdsalliance. Foto: Kenneth Jensen.
15. september 2017

Økonomisk råderum finansierer investeringer

På torsdagens borgermøde kunne de fremmødte høre om kommunens budgetforslag for 2018 og udviklingen i kommunens økonomi, der er kendetegnet ved at være i balance og med markante anlægsinvesteringer.
15. september 2017

Talentudvikling tager fart

Talentudviklingen er godt i gang rundt omkring i Frederikssund Kommune, efter Fritidsudvalget tidligere på året satte gang i talentindsatser på både kultur-, fritids- og idrætsområdet.