Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
27. september 2017

Indvielse af træningsanlæg på Campus

Det nye træningsanlæg på Campus Frederikssund står snart klar til brug. Derfor inviteres borgere, foreninger og alle andre interesserede til indvielse fredag den 29. september klokken 15.

Træningsanlægget er placeret ved Frederikssund Gymnasium på en del af boldbanen ud til Odinsvej. Anlægget vil blive til gavn for både elever på Campus Frederikssund og for borgere og foreninger i Frederikssund Kommune. Der vil nemlig være adgang til træningsanlægget fra Odinsvej, så alle har mulighed for at komme ind og træne, når de vil.

Træningsanlægget kommer til at hedde Den Gyldne Træningspark og vil have en 200 meter lang løbebane og to træningsområder med i alt 17 redskaber. Der vil være vejledningsskilte på hvert af de to områder. Det er virksomheden Noord, der har designet anlægget. Fritidsudvalget og Vækstudvalget har sammen finansieret anlægget.

Til indvielsen vil borgmester John Schmidt Andersen byde velkommen og herefter vil idrætstalenterne fra talentklassen på Frederikssund Gymnasium give en smagsprøve på, hvordan træningsanlægget kan bruges.

Det hele foregår fredag den 29. september klokken 15, og alle er velkomne.

Den Gyldne Træningspark på Campus Frederikssund bliver indviet fredag den 29. september.