Frederikssund Kommunes logo
29. september 2017

Indvielse af træningsanlæg med masser af aktivitet

En 200 meter lang løbebane samt 17 træningsredskaber udgør det nye træningsanlæg, som blev indviet på Campus Frederikssund fredag eftermiddag. Anlægget skal være til gavn for både borgere og elever på Campus.

Der var kommet mere end 50 mennesker for at se det nye træningsanlæg. De blev budt velkommen af borgmester John Schmidt Andersen, der glædede sig over det nye træningsanlæg.

Borgmester John Schmidt Andersen glædede sig over de muligheder, som det nye træningsanlæg giver både borgere og elever - men også løbere, som eksempelvis Fjordløberne, der også var mødt op til indvielsen.Borgmester John Schmidt Andersen glædede sig over de muligheder, som det nye træningsanlæg giver både borgere og elever - men også løbere, som eksempelvis Fjordløberne, der også var mødt op til indvielsen.

- Vi ved alle sammen, hvor vigtigt det er at få rørt sig. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at voksne er fysisk aktive 30 minutter om dagen, og mindst to gange om ugen skal aktiviteten være af høj intensitet. Og lad os bare være ærlige – det er nok ikke os alle, der opfylder de mål, sagde John Schmidt Andersen, og fortsatte:

- Det kan være svært at få tid til motion i en travl hverdag med arbejde, børn og familieliv. Derfor skal det være muligt at røre sig tæt på, hvor man er – tæt på job eller hjem. Og det her er tæt på. Det ligger midt i Frederikssund og er en oplagt mulighed for at supplere løbeturen med lidt ekstra træning.

Anlægget vil især blive til glæde for eleverne på Campus Frederikssund. Træningsanlægget ligger tæt ved Frederikssund Gymnasium, men alle elever på Campus har adgang til det. Rektor på Frederikssund Gymnasium var glad for det nye anlæg.

- Først vil jeg gerne sige kæmpe tak til Frederikssund Kommune. Det er enormt rart at vi får den opbakning til at skabe et attraktivt studiemiljø her i Frederikssund. Vores primære fokus er undervisning og uddannelse. Og jo bedre faciliteter vi har, jo bedre undervisning kan vi give, sagde rektor på Frederikssund Gymnasium, Peter Bech Sørensen. Han takkede også Noor, der er den virksomhed, som har udviklet og bygget anlægget.

Rektor på Frederikssund Gymnasium, Peter Bech Sørensen, glæder sig over at have fået et nyt og moderne træningsalæg på Campus Frederikssund.Rektor på Frederikssund Gymnasium, Peter Bech Sørensen, glæder sig over at have fået et nyt og moderne træningsalæg på Campus Frederikssund.

Efter talerne viste de unge idrætstalenter fra Frederikssund Gymnasium, hvordan anlægget kan bruges. De gav eksempler på både styrketræning for musklerne samt udholdenhedstræning og konditionstræning. Anlægget giver god mulighed for at motionister kan arbejde med egen kropsvægt og dermed tilpasse træningen til det niveau, de er på.

Den 200 meter lange løbebane kan blandt andet bruges til stafetløb.Den 200 meter lange løbebane kan blandt andet bruges til stafetløb.

Der er mange muligheder for at træne både muskler og kondition på træningsanlægget.Der er mange muligheder for at træne både muskler og kondition på træningsanlægget.

Borgmester John Schmidt Andersen synes godt om det nye anlæg og måtte lige ned og mærke underlaget.Borgmester John Schmidt Andersen synes godt om det nye anlæg og måtte lige ned og mærke underlaget.