Frederikssund Kommunes logo
13. oktober 2017

Nu kan du leje en badmintonbane

Skulle du have lyst til lidt indendørs motion i efterårsferien, så tag et kig på Wannasport og find en tid til et slag badminton eller en indendørs fodboldkamp. Nu kan du nemlig booke tid i haller med mere til indendørs idræt.

I første omgang er de åbne haller et forsøg og prøveperioden vil løbe fra 14. oktober 2017 og til og med januar 2018. Herefter skal der tages stilling til, om der fortsat skal være mulighed for at booke tid i hallerne.

Men skulle du have lyst til at tage familien med i for eksempel Multihallen på Trekløverskolen afd. Marienlyst og spille en times badminton her i efterårsferien, så har du nu muligheden.

Sådan gør du

For at booke tid i en hal, skal du enten hente app’en Wannasport til din smartphone eller gå ind på hjemmesiden www.wannasport.dk.

App’en vil finde haller, der er tæt på dig, mens du på hjemmesiden skal søge på Frederikssund, og så vil du få en liste frem med de steder samt tider, du kan booke. Når du vælger et sted, vil der stå, om du selv skal medbringe udstyr som eksempelvis ketsjer og fjerbold eller fodbold.

Når du vælger en tid, du vil booke, kommer du videre til betaling. Her skal du indbetale et beløb til din Wannasport konto og så vil betalingen for din booking blive trukket fra beløbet.

Hvis du booker tid i en ubemandet hal, vil du, når du har booket, få en sms med en ottecifret kode, som du skal indtaste ved indgangen til hallen for at komme ind.

Herefter er det bare om at komme af sted til din bookede tid og nyde den nye mulighed for at dyrke lidt indendørs motion og slippe for efterårsblæst og regn.

Har du problemer med Wannasport app’en eller hvis din kode ikke virker, skal du kontakte Wannasports support.

Her kan du booke tid

Der er flere forskellige steder, du kan leje dig ind i prøveperioden. Det giver også forskellige muligheder for træning. I prøveperioden er følgende faciliteter med:

  • Slangerup Idræts- og Kulturcenter, Hal 1, 2, 3 og 4 samt to kunsttennisbaner.
  • Frederikssund Hallen, Hal A og B
  • Slangerup Administrationscenter, Gymnastiksal
  • Slangerup Skole, afd. Lindegaard, Gymnastiksal
  • Trekløverskolen afd. Marienlyst, Multihal
  • Fjordlandsskolen afd. Skuldelev, Stor hal