Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
10. oktober 2017

Nu kan du brevstemme til valget

Hvert fjerde år bliver der holdt valg til kommuner og regioner i Danmark. Valgdatoen er den 21. november 2017, hvor du som borger i Frederikssund Kommune kan være med til at vælge de 23 medlemmer til Frederikssund Byråd og de 41 medlemmer til Regionsrådet i Region Hovedstaden.

Slip for køen på valgdagen

Ønsker du ikke at møde op på et valgsted på valgdagen, kan du afgive brevstemme fra den 10. oktober og frem til den 17. november 2017. Du kan afgive din stemme i hvilken som helst kommune i Danmark, og det er ikke nødvendigt at have modtaget valgkortet forinden. Du skal blot medbringe gyldig legitimation.

Hvem kan jeg stemme på?

På dette link kan du få overblik over, hvem der stiller op til valget til Byrådet, Ældrerådet og Region Hovedstaden.

Her kan du stemme

Du kan afgive din stemme i Borgercenteret, Torvet 2, 3600 Frederikssund på følgende tidspunkter:

Mandag           kl. 9-15
Tirsdag           Lukket
Onsdag           kl. 9-15
Torsdag          kl. 10-17
Fredag            kl. 9-14

Borgercenteret holder ekstra åbent for modtagelse af brevstemmer lørdag den 11. november kl. 10.00 - 14.00 og fredag den 17. november kl. 14.00 - 16.00.

Til og med den 16. november 2017 kan man også afgive brevstemme på bibliotekerne i den betjente åbningstid.

Også valg til Ældrerådet

Ældrerådet er et partipolitisk neutralt, folkevalgt råd, der repræsenterer alle borgere over 60 år. Byrådet skal høre Ældrerådet i alle anliggender, der vedrører kommunens ældre. Det betyder, at Ældrerådet kan beskæftige sig med og udtale sig om ethvert emne indenfor ældreområdet.

Hvis du bor i Frederikssund Kommune, er fyldt 60 år og opfylder de almindelige valgretsbetingelser, så kan du også brevstemme til Ældrerådsvalget på samme sted og måde som til kommunalvalget.

Husk at bruge din stemmeret ved kommunalvalget.Husk at bruge din stemmeret ved kommunalvalget.