Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
9. oktober 2017

Masser af sjov i efterårsferien

Det rusker allerede lidt i træerne og den første efterårsstorm har kigget forbi. Men fortvivl ej – der er mulighed for en masse forskellige aktiviteter, når efteråret tager fat og ferien kærkomment sætter ind.

Ude eller inde? Der er mulighed for begge dele!

I efterårsferiens begyndelse kan du komme på intensiv skriveskole i Rejsestalden i forbindelse med litteraturfestivalen Ord over Fjord. Det er skriveskole i ordets egentlige forstand – for der skal skrives, læses og lyttes og du får en helt unik mulighed for at arbejde med dit sprog og din indre forfatter.

Skal I planlægge noget hele familien, kan I besøge Færgegården, hvor I kan komme tæt på de gamle både. I kan møde bådebyggeren og selv prøve at bygge jeres egen jolle. På J. F. Willumsens Museum er der også mulighed for at få fingrene i materialer på de åbne, grafiske værksteder for børn og deres familier.

På biblioteket i Skibby kan du få fif til, hvordan du laver den helt rigtige fletning.

Har du lyst til at prøve noget nyt, så har du mulighed for at komme på tenniscamp, med De Grønne Pigespejdere på eventyr – eller du kan deltage i en skakturnering.

Det er kommunens Fritidsudvalg, der står bag initiativet. Det er blevet til på baggrund af de gode erfaringer med de årlige sommeraktiviteter arrangeret af kommunens foreninger og kulturinstitutioner.

På Selsø Slot fejres efterårsferien også. Her kan man komme på opdagelse i det gamle hus sammen med tjenestepigen Kirstine. Hun har lavet en findeleg, der skal lede frem til et kodeord, som udløser en præmie. Læs mere om findelegen på Selsø Slots hjemmeside.

Læs mere om efterårsaktiviteterne.

OBS: Strikkeworkshop på Slangerup Bibliotek er aflyst.