Gå til sidens indhold
Print
Frederikssund Kommunes logo
11. oktober 2017

Kom til valgarrangement i Sillebroen 

Torsdag den 26. oktober sender TV2 Lorry direkte fra en valgdebat i Sillebroen, Frederikssund. Som optakt vil der være åben valgcafe, hvor du kan møde de lokale partier, høre livemusik med mere.

Sillebroen lægger rammer til et valgarrangement den 26. oktober kl. 17.00, som er åbent for alle interesserede. Det foregår i ”cafeenden” af Sillebroen. Kom og vær med – du kan få en snak med partierne, høre musik og overvære den direkte tv-valgdebat, som Lorry afholder om aftenen.

Programmet i hovedtræk

Fra kl. 17.10 Borgerne kan møde partierne i en åben, uformel valgcafe.

Fra kl. 17.30 til ca. 19.30 vil der også være livemusik ved Tinning/Kaarsgaard-duo (lærere på musikskolen). Og børnene kan få malet ansigter ved en professionel kunstner.

Umiddelbart efter kl. 18.30 byder Frederikssund Kommune på en sandwich og vand/sodavand til borgere, der besøger valgarrangementet, og Lorry stiller an til deres livetransmission på TV2 Lorry+, så de er klar til at sende live fra Frederikssund kl. 19.55. Forhåbentlig med en masse borgere fra Frederikssund Kommune på tv-billederne.

Baggrund

TV2 Lorry kommer til Frederikssund den 26. oktober og sender live fra en lokal debat. Det er 100 % Lorry, der står for afholdelsen af debatten, som Lorry på forhånd inviterer nogle af partierne til at deltage i. Lorry afholder lignende arrangementer i alle andre kommuner i sendeområdet frem til kommunalvalget. Frederikssund er allerførste stop på Lorrys turne rundt i hele sendeområdet. 

Lorry har opfordret kommunerne i sendeområdet til at skabe en festlig og involverende ramme, og her i Frederikssund Kommune foregår arrangementet altså i Sillebroen Shopping, Nygade 1, Frederikssund.

Kom til valgarrangement i Sillebroen den torsdag den 26. oktober.